Wijkverpleegkundige - Maarssen(broek)

Wijkverpleegkundige (HBO)

Als wijkverpleegkundige in Maarssen(broek) ben jij de spil in de wijk. De combinatie van verpleegkundige zorg en overstijgende taken maken je functie heel afwisselend. Binnen ons wijk- samenwerkingsverband pak je een actieve rol om mee te bouwen aan toekomstbestendige ouderenzorg in de wijk. Je bouwt zorgrelaties op met onze cliënten en hun naasten waarbij je je richt op zelfredzaamheid en preventie. Op basis van jouw verpleegkundige expertise stel je de zorgindicaties op en bewaak je optimale kwaliteit van zorg. Hiervoor werk je nauw samen met andere disciplines. Je hebt een coachende rol naar je collega’s, je begeleidt leerlingen en stagiaires en coördineert de diverse taken binnen het team. Als wijkverpleegkundige bewaak je goede samenwerking en een veilige werk- en leerklimaat, waarin iedereen zich gehoord en gezien voelt.

Kom jij ons wijkteam in Maarssen(broek) versterken?
Dit bieden wij

 • Het salaris is volgens de CAO VVT ingedeeld in FWG 50, maximaal € 4.061,27 o.b.v. een fulltime (36 uur) dienstverband;

 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;

 • Wij kunnen je al een contract aanbieden vanaf 24 uur tot maximaal 28 per week;

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met mogelijkheid tot verlenging naar een vast contract;

 • We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat breng jij mee
 • Een diploma HBO-V met BIG registratie;

 • Je draait minimaal een avonddienst en een weekend per maand;

 • Je bent bereid om in te springen bij calamiteiten of roosterproblemen;

 • Je hebt een elektrische fiets of een auto, omdat je in een groot buitengebied werkt.

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Kom jij langs bij onze Meet & Greet? Kom kennis te maken met de ouderenzorg bij Careyn op onderstaande locaties en data:
 • Donderdag 21 september 2023: Weddesteyn in Woerden van 15:00 uur - 16:00 uur (Utrechtsestraatweg 50 | 3445 AS | Woerden)

 • Donderdag 28 september 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 18:30 uur - 20:00 uur (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

 • Of ken jij iemand waarvoor dit ideaal zou zijn? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en je aanmelden bij de receptie. Stel al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.

  Utrecht West

  “Huisartsen willen ons het liefst voor hun cliënten en daar zijn we best trots op”

  Maarssenbroek, ingeklemd tussen het water van het Amsterdam-Rijnkanaal en de A2, bestaat sinds de jaren ’70 voor het grootste deel uit nieuwbouw. Hier werken 2 hechte wijkteams en als je wilt, kun je alles op de fiets doen. Beter zelfs, want door de fietstunnels die de wijken verbinden ben je sneller dan met de auto.

  Team Maarssenbroek-Noord (met 11-12 verzorgenden en verpleegkundigen) houdt kantoor in het gezondheidscentrum Spechtenkamp, team Maarssenbroek-Zuid (met 11 verzorgenden en verpleegkundigen) is gevestigd in gezondheidscentrum Boomstede. In dit splinternieuwe gebouw zitten ook de huisartsen, de apotheek, fysiotherapeuten, diëtist en logopedist. Fijn voor het team, want dat zorgt voor directe, korte lijnen. Overleg gaat dan ook gemakkelijk en er is een structureel multidisciplinair overleg.

  Je opereert vooral zelfstandig, maar weet dat er tegelijk andere collega’s in de buurt zijn op wie je terug kunt vallen. Cliënten zijn veelal ouderen en je maakt je er sterk voor dat je hun behoeften en wensen centraal stelt in plaats van ziekte. Omdat je een flinke verantwoordelijkheid hebt, is het fijn dat je een maandelijks teamoverleg hebt. En voor de ontspanning regelmatig team uitjes, leuk!

  Ontdek het werken bij Careyn

  Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Wanneer je eerst meer inhoudelijke informatie wil kan je contact opnemen met Miriam Dwarswaard-Enkelaar, Manager Zorg Extramuraal op 06-5777087 of met onze Recruiter Wanda Vermeulen via 06-83483373.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wijkverpleegkundige - Maarssen(broek)