Wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit - District DWO-NWN

Wijkverpleegkundige (HBO)

Ben jij die wijkverpleegkundige met oog voor kwaliteit van (specialistische) zorg en vind jij het fantastisch om collega’s te ondersteunen en te coachen op het gebied van kwaliteitsontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als wijkverpleegkundige kwaliteit houd jij je bezig met het optimaliseren van de zorg, die wij leveren aan onze cliënten. Samen met de teams wijkverpleging en de teams specialistische zorg (zoals wondverpleegkundigen, casemanagers dementie, hospice, etc.) voer je actief verbeteringen door op het gebied van bijvoorbeeld Melding Incidenten Cliënten (MIC), methodisch werken. Je voert audits uit en stuurt aan op eigenaarschap, leerhouding en oplossend vermogen van de teams. Verder kijk je naar de ontwikkeling van het concept wijkverpleging in het algemeen: hoe kunnen wij er met elkaar voor zorgen, dat de zorg toekomstbestendig blijft. Preventie, zelfredzaamheid, positieve gezondheid en welzijn spelen hierin een grote rol.

Waar ga je werken


Je komt werken in het district DWO-NWN (Delft, Westland, Oostland - Nieuwe Waterweg Noord) en zal samen met de andere wijkverpleegkundige kwaliteit in gesprek gaan welke teams/regio je gaat ondersteunen.

Jouw profiel


Je hebt een coachende rol. Je bent een vraagbaak en je draagt je ervaring en kennis actief over. Door jouw expertise en enthousiasme zorg je ervoor, dat procedures en processen worden opgenomen in het dagelijks handelen van de medewerkers, zodat methodisch werken een tweede natuur wordt voor hen. Je bent creatief, ondernemend, vernieuwend en een tikkeltje eigenwijs. Je kunt goed verbinding maken met collega’s en weet weerstanden te overbruggen. In deze rol werk je samen met de managers zorg en andere wijkverpleegkundigen met aandachtsgebied kwaliteit.

Dit mag je van ons verwachten


  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.
  • Een contract voor 24 tot 32 uur per week.
  • Een regelmatige baan (geen avond- en weekenddiensten).
  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 50 (max. € 4.370,94 o.b.v. 36 uur) van de CAO VVT.
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Ilse van Ballegooij, via WhatsApp, 06-12 912 093 of via email, i.vanballegooij@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit - District DWO-NWN