Wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit - regio Delft

Wijkverpleegkundige (HBO)

Ben jij die wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit en specialistische zorg en vind jij het fantastisch om collega’s te ondersteunen en te coachen op het gebied van kwaliteitsontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als wijkverpleegkundige kwaliteit houd jij je bezig met het constant optimaliseren van de zorg, die wij leveren aan onze cliënten. Samen met jouw teams wijkverpleging en de teams specialistische zorg (zoals wondverpleegkundigen, casemanagers dementie, hospice, etc.) voer je actief verbeteringen door op het gebied van bijvoorbeeld Melding Incidenten Cliënten (MIC), methodisch werken. Je voert audits uit en stuurt aan op eigenaarschap, leerhouding en oplossend vermogen van de teams. Verder kijk je naar de ontwikkeling van het concept wijkverpleging in het algemeen: hoe kunnen wij er met elkaar voor zorgen, dat de zorg toekomstbestendig blijft. Preventie, zelfredzaamheid en welzijn spelen hierin een grote rol.

Waar ga je werken


Je komt vooral te werken in de regio Delft, maar ook eventueel op andere locaties in de regio in verband met de teams specialistische zorg. De teams bestaan uit collega’s, die houden van doorpakken en met een combinatie van professionaliteit, creativiteit en een groot zorghart de cliënten verzorgen. Je wordt aangestoken door hun enthousiasme en betrokkenheid. Daarnaast is er ook veel zorg voor elkaar en worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Wat breng je mee


Je hebt een coachende rol. Je bent een vraagbaak en je draagt je ervaring en kennis actief over. Door jouw expertise en enthousiasme zorg je ervoor, dat procedures en processen worden opgenomen in het dagelijks handelen van de medewerkers, zodat methodisch werken een tweede natuur wordt voor hen. Je bent creatief, ondernemend, vernieuwend en een tikkeltje eigenwijs. Je kunt goed verbinding maken met collega’s en weet weerstanden te overbruggen. In deze rol werk je ook samen met de managers zorg en wijkverpleegkundigen met aandachtsgebied kwaliteit van de andere regio's.

Dit mag je van ons verwachten


 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.

 • Een regelmatige baan (geen avond- en weekenddiensten).

 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 50 (€ 2.717,16 tot € 3.942,98 o.b.v. 36 uur) van de CAO VVT (een toeslag op de functie is van toepassing).

 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

 • Careyn Zorg Thuis

  Bij de mensen thuis komen is in Delft elke keer een verrassing. Er zijn 5 locaties met allemaal een eigen karakter en een eigen wijkteam. Zo werk je in het team Buitenhof voornamelijk met mensen uit verschillende culturen. Datzelfde is het geval in Voorhof, waar veel mensen wonen in de vele hoogbouw van de wijk dat wordt afgewisseld met veel groen.

  Werk je in de gezellige binnenstad, dan is je fiets is onmisbaar. Met de auto naar cliënten gaan is uitgesloten, want die krijg je niet geparkeerd in de mooie oude straatjes. In Oost wonen gemiddeld meer ouderen dan in de andere wijken. Ook zij kunnen jouw hulp goed gebruiken. Je werk hier is rustig, gelijkmatig en redelijk voorspelbaar. Bij het team van de Pootstraat in de buurt Westerkwartier ten zuidwesten van het station, werk je in een wijk waar nog veel kleine arbeiderswoningen te vinden zijn en de gemiddelde leeftijd een stuk lager ligt dan in oost. Kortom, een stad met veel verschillende gezichten en genoeg uitdagingen waar jij echt wat kunt toevoegen.

  Ontdek het werken bij Careyn

  Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Ilse van Ballegooij, via 06-12 912 093 of stuur een mail naar i.vanballegooij@careyn.nl.

  Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

  N.b. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit - regio Delft