Wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit - regio Westland

Wijkverpleegkundige (HBO)

Ben jij die wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit en vind jij het fantastisch om collega’s te ondersteunen en te coachen op het gebied van kwaliteitsontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als wijkverpleegkundige kwaliteit houd jij je bezig met het constant optimaliseren van de zorg, die wij leveren aan onze cliënten. Samen met jouw teams wijkverpleging en de teams specialistische zorg (hospice) voer je actief verbeteringen door op het gebied van bijvoorbeeld Melding Incidenten Cliënten (MIC), methodisch werken. Je voert audits uit en stuurt aan op eigenaarschap, leerhouding en oplossend vermogen van de teams. Verder kijk je naar de ontwikkeling van het concept wijkverpleging in het algemeen: hoe kunnen wij er met elkaar voor zorgen, dat de zorg toekomstbestendig blijft. Preventie, zelfredzaamheid en welzijn spelen hierin een grote rol.

Waar ga je werken


Je komt te werken in de regio Westland. De teams bestaan uit collega’s, die houden van doorpakken en met een combinatie van professionaliteit, creativiteit en een groot zorghart de cliënten verzorgen. Je wordt aangestoken door hun enthousiasme en betrokkenheid. Daarnaast is er ook veel zorg voor elkaar en worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Wat breng je mee


Je hebt een coachende rol. Je bent een vraagbaak en je draagt je ervaring en kennis actief over. Door jouw expertise en enthousiasme zorg je ervoor, dat procedures en processen worden opgenomen in het dagelijks handelen van de medewerkers, zodat methodisch werken een tweede natuur wordt voor hen. Je bent creatief, ondernemend, vernieuwend en een tikkeltje eigenwijs. Je kunt goed verbinding maken met collega’s en weet weerstanden te overbruggen. In deze rol werk je ook samen met de managers zorg en wijkverpleegkundigen met aandachtsgebied kwaliteit van de andere regio's. Je hebt je diploma HBO Verpleegkunde en BIG-registratie op zak.

Dit mag je van ons verwachten


  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.

  • Een regelmatige baan (geen avond- en weekenddiensten).

  • Uren in overleg, deze functie is beschikbaar voor 28 uur tot 36 uur per week.

  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 50 (€ 2.717,16 tot € 3.942,98 o.b.v. 36 uur) van de CAO VVT (een toeslag op de functie is van toepassing).

  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Joke Schokker, manager zorg, via telefoonnummer 06-13 928 088 of stuur een mail naar j.schokker@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit - regio Westland