Wijkverpleegkundige wijkteam Breukelen Maarssen(-broek) Loenen

Wijkverpleegkundige (HBO)

Hier kom je te werkenCareyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder in de stad Utrecht. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Voor ons wijkteam in Stichtse Vecht (Breukelen, Maarssen(broek) en Loenen) zoeken wij een:
Wijkverpleegkundige voor 24-28 uur per week

Werken in de wijk trekt jou aan omdat je direct bij mensen thuis komt en goed contact hebt met jouw cliënten. Doe jou maar een ingewikkelde situatie, dan ben jij op je op best. Je kunt overstijgend denken en klinisch redeneren en jij vraagt door op de momenten dat jouw intuïtie zegt dat er nog iets is wat je moet weten. Naast het verrichten van handelingen van het verpleegkundig proces ben je verantwoordelijk voor het indiceren en coördineren van de zorg in jouw wijk. Als Wijkverpleegkundige fungeer je als een spin in het web. Hoe leuk is dat! Je streeft ernaar om met jouw team samen de beste zorg te bieden aan onze clienten. Jij bent blij dat jij je eigen werktijden kunt indelen. Je hoeft geen nachtdiensten te draaien.Je coördineert complexe zorg en bezit verantwoordelijkheidsgevoel. Dan komen wij heel graag met jou in contact!

Wat breng jij mee:
 • Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde, met een geldige BIG registratie;

 • Bij voorkeur heb je ervaring in de extramurale zorg;

 • Je bent een kritische, creatieve en inspirerende collega, die overstijgend kan denken en handelen;

 • Je neemt Initiatief en creëert draagvlak;

 • Met de nieuwste ontwikkelingen in de thuiszorg ben je bekend;

 • Natuurlijk beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om een netwerk op te bouwen en te onderhouden;

 • In de samenwerking ben je transparant, representatief en overtuigend;

 • Tot slot ben je in het bezit van eigen vervoer.


Dit bieden wij


Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens cao VVT, FWG schaal 50, minimaal € 2.631,63 en maximaal € 3.818,87 o.b.v. een fulltime (36 uur) dienstverband.. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Je komt te werken in een gezellig en hecht wijkteam!

Kom langs bij de Meet & Greet om kennis te maken met Careyn op onderstaande locaties en data:
 • Dinsdag 07 februari 2023: Weddesteyn in Woerden van 16:00u-17:00u (Utrechtsestraatweg 50| 3445 AS | Woerden)

 • Dinsdag 14 februari 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 15:00u- 16:00u (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

 • Donderdag 26 januari 2023: Snavelenburg in Maarssen van 14:00u-15:00u (Snavelenburg 1|3603 GN | Maarssen)

Of ken je iemand waarvoor dit ideaal is? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en naar Wanda vragen. Stel Wanda al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.Utrecht West

“Blij als we mensen momenten van geluk kunnen bezorgen in hun eigen omgeving” Vanuit Breukelen, het heerlijke dorpje aan de Vecht met buitenplaatsen en landhuizen van kooplieden uit de gouden eeuw, werken 3 wijkteams: Centrum, Binnen en Buiten.

In Centrum en Binnen heb je veelal te maken met mensen die zorg vanzelfsprekend vinden. In het poldergebied van Buiten echter, kom je regelmatig bewoners tegen met korsetten en onderjurken die het nog niet zo gemakkelijk vinden om zorg te aanvaarden. Je houdt van die diversiteit. Of je nu in een prachtig landhuis werkt, een boerderij of in een volkswijkje, je zult altijd doorvragen en zoeken naar de vraag achter de eerste zorgvraag: iemand die hulp nodig heeft bij steunkousen, kan tenslotte heel eenzaam blijken te zijn. Dan is er iets anders nodig dan hulpmiddelen en ergotherapie!

De teams in Breukelen zijn erop gericht om de echte hulpvraag op tafel te krijgen. Het streven is steeds dat mensen ‘momenten van geluk’ voelen in hun eigen omgeving. De teams zijn hecht en er is regelmatig overleg met de huisartsen in de regio.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben jij net zo enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem contact op met Miriam Dwarswaard-Enkelaar via 06-57 770 874.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wijkverpleegkundige wijkteam Breukelen Maarssen(-broek) Loenen