Wijkverpleegkundige - wijkteam Hoogvliet

Wijkverpleegkundige (HBO)

Gaat jouw hart sneller kloppen van het leveren van professionele zorg in de wijk met oog voor welzijn en preventie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als wijkverpleegkundige sta je dichtbij je cliënten en zie je dagelijks hoeveel je kunt betekenen in hun leven. Je begeleidt de cliënt op medisch/verpleegkundig vlak en hebt ook oog voor het onderdeel welzijn. Je helpt de cliënt aan te sturen op preventie en de regie te nemen voor zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

In de wijkverpleging ben jij de centrale spil: je hebt contact met de cliënt, de familieleden, huisarts en andere (zorg)organisaties. Daarnaast coördineer je en coach je collega’s en zorgt ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen. Het werk is veelzijdig en complex. In deze hectische omgeving ben jij op je best!

Deze functie staat open voor 24 uur per week! Kom jij ons Careyn thuiszorg team versterken in Hoogvliet? Je bent van harte welkom!

Kennismaken met de professionals van ons team en een dagje meelopen? Ook dat is mogelijk. #samenwerkthetbeter

Jouw profiel


 • Jij bent een zorgprofessional in hart en nieren.
 • Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde en bent BIG-geregistreerd.
 • Ervaring in de psychogeriatrie is een pré.
 • Je bent een teamspeler, communicatief sterk, proactief, flexibel en oplossingsgericht.
 • Je beschikt over coachingsvaardigheden en hebt inzicht in groepsprocessen voor het professioneel begeleiden van zorgteams.
 • Netwerken gaat jou natuurlijk goed af en je bent in staat om kansen te zien en deze te benutten.

Dit mag je van ons verwachten


 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.
 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 50 (max. € 4.264,33 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
 • Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Zuid-Hollandse Eilanden

‘Iedereen in het team doet er toe’

Nissewaard, samenvoeging van Spijkenisse en Bernisse, is een flinke gemeente op het eiland Voorne-Putten. Er zijn dan ook 8 wijkteams (van max. 15 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen) en samen bouwen ze aan een nieuwe manier van werken. Waar de wijkzorg eerder bestond uit fantastische zorgprofessionals die allemaal in hun eentje naast elkaar werkten, gaan de wijkteams in Nissewaard de kant op van fantastische zorgprofessionals die hun plek in het team innemen en meer gaan samenwerken.

Zo heeft de helpende een duidelijke signaleerfunctie en zal, als zij bij een cliënt onraad ruikt (verwaarlozing, vergeetachtigheid bij medicijngebruik) dit terugkoppelen naar de wijkverpleegkundige. Deze krijgt op haar beurt steeds meer de functie van informeel teamleider. Er is regelmatig overleg en elk teamlid merkt dat persoonlijke inbreng niet alleen waardering krijgt, maar ook een plek in de werkwijze. Het vraagt om een onbevangen en open houding, naar zowel de cliënt als naar elkaar. En dat werkt! Er is een aanstekelijke positieve vibe in Nissewaard en het leuke is: die is zelfs terug te zien in de klanttevredenheidscijfers.

Ga je hier werken, dan help je mee te bouwen aan je team. Je mag creatief zijn in denken en aanpakken. Je vindt bij Careyn ruime groeimogelijkheden en krijgt alle ondersteuning, zodat jij je cliënt op jouw beurt op de beste manier kan ondersteunen.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail of WhatsApp met Jannie Vermeulen via j.vermeulen@careyn.nl of 06-53 943 635.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wijkverpleegkundige - wijkteam Hoogvliet