Wijkverpleegkundige - wijkteam Maarssenbroek

Wijkverpleegkundige (HBO)

Voor ons gezellige wijkteam in Maarsenbroek zoeken wij een:
Wijkverpleegkundige voor 24 tot 32 uur per week. Kom jij ons team nog leuker maken?

Werken in de wijk trekt jou aan omdat je direct bij mensen thuis komt en goed contact hebt met jouw cliënten. Doe jou maar een ingewikkelde situatie, dan ben jij op je op best. Je kunt overstijgend denken en klinisch redeneren en jij vraagt door op de momenten dat jouw intuïtie zegt dat er nog iets is wat je moet weten. Naast het verrichten van handelingen van het verpleegkundig proces ben je verantwoordelijk voor het indiceren en coördineren van de zorg in jouw wijk. Als Wijkverpleegkundige fungeer je als een spin in het web. Hoe leuk is dat! Je streeft ernaar om met jouw team samen de beste zorg te bieden aan onze clienten. Jij bent blij dat jij je eigen werktijden kunt indelen. Je hoeft geen nachtdiensten te draaien.Je coördineert complexe zorg en bezit verantwoordelijkheidsgevoel. Dan komen wij heel graag met jou in contact!

Hier kom je te werken


Careyn is met ruim 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder in de Regio Utrecht. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Jouw profiel


  • Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde, met een geldige BIG registratie.
  • Bij voorkeur heb je ervaring in de extramurale zorg.
  • Je bent een kritische, creatieve en inspirerende collega, die overstijgend kan denken en handelen.
  • Je neemt Initiatief en creëert draagvlak.
  • Met de nieuwste ontwikkelingen in de thuiszorg ben je bekend.
  • Natuurlijk beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om een netwerk op te bouwen en te onderhouden.
  • In de samenwerking ben je transparant, representatief en overtuigend.
  • Tot slot ben je in het bezit van eigen vervoer.

Dit bieden wij


Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens cao VVT, FWG schaal 50, maximaal € 4.061,27 o.b.v. een fulltime (36 uur)vast dienstverband met een proefperiode van twee maanden. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Je komt te werken in een zellig en hecht wijkteam! Nog een leuk weetje: We zijn met onze teams recent verhuist naar een locatie in Spechtenkamp.

Utrecht West

“Huisartsen willen ons het liefst voor hun cliënten en daar zijn we best trots op”

Maarssenbroek, ingeklemd tussen het water van het Amsterdam-Rijnkanaal en de A2, bestaat sinds de jaren ’70 voor het grootste deel uit nieuwbouw. Hier werken 2 hechte wijkteams en als je wilt, kun je alles op de fiets doen. Beter zelfs, want door de fietstunnels die de wijken verbinden ben je sneller dan met de auto.

Team Maarssenbroek-Noord (met 11-12 verzorgenden en verpleegkundigen) houdt kantoor in het gezondheidscentrum Spechtenkamp, team Maarssenbroek-Zuid (met 11 verzorgenden en verpleegkundigen) is gevestigd in gezondheidscentrum Boomstede. In dit splinternieuwe gebouw zitten ook de huisartsen, de apotheek, fysiotherapeuten, diëtist en logopedist. Fijn voor het team, want dat zorgt voor directe, korte lijnen. Overleg gaat dan ook gemakkelijk en er is een structureel multidisciplinair overleg.

Je opereert vooral zelfstandig, maar weet dat er tegelijk andere collega’s in de buurt zijn op wie je terug kunt vallen. Cliënten zijn veelal ouderen en je maakt je er sterk voor dat je hun behoeften en wensen centraal stelt in plaats van ziekte. Omdat je een flinke verantwoordelijkheid hebt, is het fijn dat je een maandelijks teamoverleg hebt. En voor de ontspanning regelmatig team uitjes, leuk!

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben jij net zo enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem contact op met Miriam Dwarswaard-Enkelaar via WhatsApp 06-57 770 874 of via email m.dwarswaard@careyn.nl
Je mag natuurlijk ook eerst een dagje meelopen.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wijkverpleegkundige - wijkteam Maarssenbroek