Wijkverpleegkundige - wijkteam Oude-Tonge / Nieuwe-Tonge

Wijkverpleegkundige (HBO)

Gaat jouw hart sneller kloppen van het leveren van professionele zorg in de wijk met oog voor welzijn en preventie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als wijkverpleegkundige sta je dichtbij je cliënten en zie je dagelijks hoeveel je kunt betekenen in hun leven. Je begeleidt de cliënt op medisch/verpleegkundig vlak en je hebt ook oog voor het onderdeel welzijn. Je helpt de cliënt aan te sturen op preventie en de regie te nemen voor zelfredzaamheid en zelfstandigheid. In de wijkverpleging ben jij de centrale spil: je hebt contact met de cliënt, de familieleden, huisarts en andere (zorg)organisaties.

Jouw profiel


Het werk is veelzijdig en complex. In deze hectische omgeving ben jij op je best. Je opereert zelfstandig en je bent vindingrijk. Er is veel ruimte voor eigen invulling van de functie.

Waar ga je werken


Wij zijn op zoek naar een wijkverpleegkundige voor ons wijkteam Oude-Tonge / Nieuwe-Tonge. Het team bestaat uit collega’s, die houden van doorpakken en die met een combinatie van professionaliteit en creativiteit onze uiteenlopende cliënten verzorgen. Het team is een divers thuiszorg team. Dit zorgt ervoor, dat veel kennis beschikbaar is en iedereen van elkaar kan leren. Dat maakt het werken in dit team zo leuk! Wij helpen elkaar beter te worden om zo de kwaliteit van zorg voor onze cliënten te verbeteren. Daar willen wij als team voor staan!

Wat vragen wij


Je hebt je diploma HBO Verpleegkunde en BIG-registratie op zak.

Dit mag je van ons verwachten


  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.
  • Uren zijn in overleg, minimaal 24 uur.
  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 50 (max. € 4.370,94 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Zuid-Hollandse Eilanden

Het uitgestrekte eiland Goeree-Overflakkee kent een sterke vergrijzing en je hebt dan ook veel ouderen als cliënt. Je helpt hen zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven, zodat ze het leven kunnen blijven leiden wat ze graag willen. Je bent daar vindingrijk in. Standaard oplossingen zijn er niet, dus je zoekt per cliënt uit wat de beste manier is. Je werkt volgens de pijlers van positieve gezondheid, wat betekent dat je veel verder kijkt dan alleen de aandoening. Je let ook op de sociale omgeving van iemand en betrekt zijn of haar wensen en verlangens. Je haalt het beste uit jezelf en dat wordt gezien en gewaardeerd! Het gebied kent 4 wijkteams van circa 20 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Er is regelmatig multidisciplinair overleg met de huisartsen, ergotherapeuten en fysiotherapie. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail of WhatsApp met Jenny Schemkes via j.vanhoudt@careyn.nl of 06-83 078 949 of met Marjolein van Langeveld via m.vanlangeveld@careyn.nl of 06-82 498 829.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wijkverpleegkundige - wijkteam Oude-Tonge / Nieuwe-Tonge