Wijkverpleegkundige - wijkteams Abcoude Vinkeveen Mijdrecht Wilnis

Wijkverpleegkundige (HBO)

Als wijkverpleegkundige in De Ronde Venen ben jij de spil in de wijk. De combinatie van verpleegkundige zorg en overstijgende taken maken je functie zeer afwisselend. Je bouwt zorgrelaties op met cliënten en diens naasten waarbij je je richt op zelfredzaamheid en preventie. Op basis van jouw verpleegkundige expertise stel je de zorgindicaties en bewaak je optimale kwaliteit van zorg. Hiervoor werk je nauw samen met andere disciplines. Je hebt een coachende rol naar je collega’s, je begeleidt stagiaires en coördineert de diverse taken binnen het team. Als wijkverpleegkundige bewaak je goede samenwerking en een veilige werk- en leerklimaat, waarin iedereen zich gehoord en gezien voelt.

Kom jij ons wijkteam in regio De ronde Venen versterken? (Abcoude Vinkeveen Mijdrecht of Wilnis)

Dit bieden wij


 • Het salaris is volgens de CAO VVT ingedeeld in FWG 50, maximaal € 4.061,27 o.b.v. een fulltime (36 uur) dienstverband

 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%

 • Wij kunnen je al een contract aanbieden vanaf 24 uur tot maximaal 28 per week

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met mogelijkheid tot verlenging naar een vast contract

 • We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden.


Wat breng jij mee


 • Een diploma HBO-V met BIG registratie

 • Je draait minimaal een avonddienst en een weekend per maand

 • Je bent bereid om in te springen bij calamiteiten of roosterproblemen

 • Je hebt een elektrische fiets of een auto, omdat je in een groot buitengebied werkt.


Kom jij langs bij onze Meet & Greet? Kom kennis te maken met de ouderenzorg bij Careyn op onderstaande locaties en data:
 • Donderdag 21 september 2023: Weddesteyn in Woerden van 15:00 uur - 16:00 uur (Utrechtsestraatweg 50 | 3445 AS | Woerden)

 • Donderdag 28 september 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 18:30 uur - 20:00 uur (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

 • Of ken jij iemand waarvoor dit ideaal zou zijn? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en je aanmelden bij de receptie. Stel al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.

  Utrecht West

  “We willen beter en hechter worden en jij hebt veel in te brengen”

  Net zo open als het gebied van weilanden, water en bruggetjes is het karakter van dit wijkteam. Hier vind je veel ruimte om te doen wat je goed en belangrijk vindt, om je specialisme te ontwikkelen en om te helpen het als team anders en beter te doen. Goed en hecht worden is een ambitie die je hier op veel manieren terug vindt. Dat doe je bijvoorbeeld door samen de dag te beginnen op kantoor met een kopje koffie om ervaringen uit te wisselen.

  Het team bestaat uit zo’n 12 verzorgenden en verpleegkundigen. Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor de eigen, vaste cliënten en verdiept zich in hen. Ze zijn heel divers en veelal opgeruimd van aard. Zo zijn er de mensen die staan op zorg, als de welgestelde mensen in grote huizen aan de Vinkeveense plassen, zijn er Amsterdammers die de stad zijn ontvlucht om in het groen te gaan wonen en zijn er boeren die soms helemaal niet zitten te wachten op zorg, maar deze wel nodig hebben. Je wordt dus steeds uitgedaagd om op verschillende manieren in contact te raken met je cliënten om de zorg en het vertrouwen te bieden die nodig zijn.

  Ontdek het werken bij Careyn

  Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

  Wanneer je eerst meer inhoudelijke informatie wil kan je contact opnemen met Ellen de Jong, wijkverpleegkundige, op 06-10557563 of met onze Recruiter Wanda Vermeulen via 06-83483373.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wijkverpleegkundige - wijkteams Abcoude Vinkeveen Mijdrecht Wilnis