Wijkverpleegkundige - wijkteams Harmelen Montfoort Linschoten Woerden

Wijkverpleegkundige (HBO)

Als wijkverpleegkundige in regio Woerden ben je de spil in de wijk.
De combinatie van verpleegkundige zorg en overstijgende taken maken je functie heel afwisselend. Je bouwt zorgrelaties op met cliënten en diens naasten waarbij je je richt op zelfredzaamheid en preventie. Op basis van je verpleegkundige expertise stel je de zorgindicaties op en bewaak je optimale kwaliteit van zorg. Hiervoor werk je nauw samen met andere disciplines. Je hebt een coachende rol naar je collega’s, je begeleidt stagiaires en coördineert de diverse taken binnen het team. Als wijkverpleegkundige bewaak je goede samenwerking en een veilige werk- en leerklimaat, waarin iedereen zich gehoord en gezien voelt.

Kom jij ons wijkteam in regio Woerden versterken ( Harmelen Montfoort Linschoten Woerden)? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter.

Wat breng jij mee


 • Een diploma HBO-V met BIG registratie
 • Je werkt voornamelijk overdag op doordeweekse dagen
 • Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze cliënten
 • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfsturend én je kunt goed samenwerken
 • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.


Dit bieden wij


 • Het salaris is volgens de CAO VVT ingedeeld in FWG 50, maximaal € 4.061,27 o.b.v. een fulltime (36 uur) dienstverband
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Wij kunnen je al een contract aanbieden vanaf 24 uur tot maximaal 32 per week
 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met mogelijkheid tot verlenging naar een vast contract
 • We bieden jou volop ontwikkelingsmogelijkheden.


Kom jij langs bij onze Meet & Greet? Kom kennis te maken met de ouderenzorg bij Careyn op onderstaande locaties en data:
 • Donderdag 21 september 2023: Weddesteyn in Woerden van 15:00 uur - 16:00 uur (Utrechtsestraatweg 50 | 3445 AS | Woerden)

 • Donderdag 28 september 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 18:30 uur - 20:00 uur (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

 • Of ken jij iemand waarvoor dit ideaal zou zijn? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en je aanmelden bij de receptie. Stel al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.

  Utrecht West

  De mensen waar je thuis komt in deze wijken zijn heel uiteenlopend van aard. Je hebt veel te maken met ouderen en chronisch zieken en regelmatig is de sociaaleconomische status laag, de geletterdheid niet hoog en de leefstijl niet erg gezond. Het team Kanaleneiland/Rivierenwijk/Dichterswijk/Transwijk telt 18 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. De teams in West Noord (Lombok) en West Zuid (Oog in Al) bestaan uit circa 14 collega’s. Boeiend aan deze wijken is dat je niet alleen goed samen werkt met de huisarts, de diëtist en de fysiotherapeut, maar ook met maatschappelijke ondersteuning. Er vindt regelmatig overleg met hun plaats en dat komt de cliënt ten goede!

  Het wijkkantoor is de uitvalsbasis van waaruit de zorg georganiseerd en geleverd wordt. Je eigen wijkteam heeft minimaal 1 keer per maand een teamoverleg, waarbij jullie de dagelijkse en thematische zaken bespreken in een open en veilige sfeer. Het is leuk als je mee kunt denken aan verbeteringen. Zo is preventie bij diabetes en COPD belangrijk en help je om leefstijl te verbeteren met afvallen en meer bewegen. Ook doe je vaak aan valpreventie. Zo jammer dat die nieuwe sloffen met die leuke pompoenen die je cliënt heeft meegenomen van een vakantie echt te glad en te wijd zijn! Je adviseert haar anti-slipsokken en legt uit waar ze nog meer op kan letten om niet meer te vallen. ‘Zorgmijders’ vind je een extra uitdaging, mensen die eerst van geen hulp willen weten. Als je het vertrouwen wint en iemand die eerst niet meer naar buiten wilde toch weer de eerste stappen zet, kan je dag niet meer stuk.

  Ontdek het werken bij Careyn

  Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Ben je enthousiast geworden of wil je eerst een dagje meelopen?

  Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken.

  Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met ons wijkteam via 088-1239433 of met onze Recruiter Wanda Vermeulen via WhatsApp op 06-83483373.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wijkverpleegkundige - wijkteams Harmelen Montfoort Linschoten Woerden