Wondverpleegkundige - Spijkenisse

Wondverpleegkundige

Als gespecialiseerd wondverpleegkundige heb je een consultfunctie voor cliënten en collega’s in het district. Je voert de regie in de complexe wondzorg, waarbij je de cliënt begeleidt, adviseert en behandelt. Naast huisbezoeken en telefonische consulten bestaan jouw werkzaamheden uit ondersteunen, begeleiden en scholen van de V&V teams extramuraal. Het maken van een indicatie voor de te leveren zorg kan ook bij de werkzaamheden behoren.

De specialisatie WIS (Wond-, (In)continentie- en Stomazorg) is volop in ontwikkeling. Je participeert in netwerken met vakgenoten en werkt samen aan een klantgericht beleid binnen het vakgebied. Je zoekt naar samenwerkingsmogelijkheden, zowel binnen als buiten Careyn, met als doel het stroomlijnen en verbeteren van de zorg. Vanuit jouw specifieke vakkennis, signaleer je knelpunten in het beleid en levert een actieve bijdrage voor mogelijke oplossingen. Ook verken je scholingsbehoeften binnen en buiten Careyn en ontwikkelt daarvoor lesmateriaal.

Wat breng je mee


 • Een diploma HBO Verpleegkunde, aangevuld met de 1 jarige opleiding tot wondverpleegkundige of wondconsulent.
 • Opleidingen op het gebied van stoma- en continentiezorg zijn een pre.
 • Je hebt een klantgerichte kunt zelfstandig werken en bent in staat jouw activiteiten goed te plannen en prioriteiten te stellen.
 • Daarnaast ben je initiatiefrijk, ondernemend, creatief en flexibel.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent in staat om voor de organisatie in overleg verder vorm te geven aan een helder WIS-Beleid en tevens zorg te dragen voor de implementatie daarvan.
 • Je bent in het bezit van een eigen auto.


Dit mag je van ons verwachten


 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Een contract voor 24 uur per week.
 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 50 (€ 2.717,16 tot € 3.942,98 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
 • Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Zuid-Hollandse Eilanden

Steeds vaker is het mogelijk om thuis een behandeling te krijgen waarvoor men eerder in het ziekenhuis verbleef (Juiste Zorg op de Juiste Plek). Dat kan echter alleen als er iemand is die specialistische verpleegkundige zorg kan leveren. Bij Careyn is het specialistisch team in staat om in uiteenlopende, complexe situaties de zorg te leveren die nodig is. Het team werkt snel, vakkundig, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Vind je het een uitdaging om hoog complexe en afwisselende verpleegkundige zorg te bieden aan mensen in de thuissituatie? Dan zoeken we jou!

Als verpleegkundige met specialisatie (zoals Palliatief/ Oncologie/ IC/ SEH/ Wondzorg of dialyse aantekening) ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar en bereid om te werken in de regio Voorne Putten, standplaats Spijkenisse. Het kan ook voorkomen dat je clienten bezoekt op de Hoeksche Waard of Goeree Overflakkee, er is een (pool)auto ter beschikking voor het team.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Jenny Schemkes via j.vanhoudt@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wondverpleegkundige - Spijkenisse