Werken in de zorg tijdens de coronacrisis

Het zijn voor iedereen spannende en verwarrende tijden. Wij hebben als land en ook als organisatie vergaande maatregelen moeten treffen die nog niet eerder nodig waren. Bij alle maatregelen worden elke keer twee dingen duidelijk: onze kwetsbare cliënten moeten zo goed mogelijk worden beschermd. En onze zorgmedewerkers zijn onmisbaar in deze periode. Het zijn echte toppers die zich met hart voor onze cliënten elke dag inzetten.

We doen er alles aan om onze cliënten en medewerkers gezond te houden en de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We zorgen voor en mét elkaar. Hierbij volgen we de richtlijnen en maatregelen van het kabinet, de GGD en het RIVM. Klik hier voor meer informatie van het RIVM.

Jouw hulp
Meer dan ooit kunnen we jouw hulp gebruiken. Ben jij MBO verzorgende IG, MBO verpleegkundige of HBO verpleegkundige? Kijk hier om jouw baan te ontdekken of klik hier om een open sollicitatie te sturen. 

Wijzigingen in het sollicitatieproces
Binnen Careyn worden verschillende maatregelen genomen ter preventie van de verspreiding van het coronavirus. Zo zal het selectieproces momenteel niet fysiek plaatsvinden, maar telefonisch en via Skype/videobellen. Heb je hier vragen over? Neem dan hier contact op met onze recruiter bij jou in de regio.

Tijdelijk helpen in de zorg
Ben je opgeleid als zorgprofessional? Kijk dan hier op de speciale pagina over coronahulp van DUOzorg Uitzendbureau

Heb jij een diploma in de zorg- of welzijns sector en wil je helpen tijdens deze crisis? Meld je dan nu aan en wordt gekoppeld aan een zorgorganisatie in de regio die jou het hardst nodig heeft. Klik hier om je aan te melden bij extrahandenindezorg.nl

Heb je geen ervaring en/of opleiding in de zorg, maar wil toch graag bijspringen? Ook daar zijn we heel blij mee. Meld je aan via de actie #ready2help van het Rode Kruis Nederland. Klik hier om je aan te melden