Agnes Oldenziel te gast bij Podcast Zaterdag Live

Agnes Oldenziel was 15 februari te gast bij Podcast Zaterdag Live van RTV Stichtse Vecht om te vertellen over de Ontmoetingsgroep.

Bij de Ontmoetingsgroep komen mensen met dementie samen voor een gezellig kopje koffie en om met elkaar in gesprek te gaan en mooie herinneringen met elkaar te delen. Herinneringen zoals het vroeger was bijvoorbeeld. Daar worden de mensen zo blij van. Door erover te praten en erover te horen, zorgt dit er vaak voor dat er nog meer herinneringen naar boven komen. Daarom is de Ontmoetingsgroep een belangrijk initiatief. Ben je benieuwd wat de Ontmoetingsgroep nog meer doet? Beluister de podcast.

Klik hier om de podcast te beluisteren.

De Ontmoetingsgroep heeft vrijwilligers nodig die mee kunnen helpen. Lijkt het jou nou leuk om  mee te helpen? Neem dan contact op met Agnes door een mailtje te sturen naar a.oldenziel@careyn.nl, of neem contact op met Snavelenburg via https://www.careyn.nl/snavelenburg. Of loop gewoon een keertje langs Snavelenburg voor een kopje koffie. We zijn superblij met alle hulp die we kunnen krijgen.