Diëtist - Zuid-Hollandse Eilanden en DWO-NWN - Zuid-Holland

Diëtist

Kom jij ons deskundige team Diëtetiek versterken? Wij komen graag met je in gesprek!

Wij zoeken een leuke en enthousiaste collega voor onze districten Zuid-Hollandse Eilanden en DWO-NWN (Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord). Je richt je met name op het geven van dieetadvisering tijdens de spreekuren en huisbezoeken. Ook onderhoud je contacten met verwijzers en andere zorgverleners.

Jouw profiel


 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Voeding en Diëtetiek.
 • Je bent ingeschreven is in het basis- of kwaliteitsregister paramedici.
 • Je bent minimaal 16 tot 24 uur per week beschikbaar.
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en bent flexibel en stressbestendig.
 • Je bent een procesmatige denker, ondernemend en proactief van aard.
 • Je bent goed in staat is om de eigen werkzaamheden te plannen.
 • Mondeling en schriftelijk communiceren met cliënten, behandelaren en familieleden is jouw tweede natuur.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met het programma Balans.
 • Je hebt stage- en/of werkervaring in de eerste lijn.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.
 • Je bent in ieder geval beschikbaar op donderdag en vrijdag.

Dit mag je van ons verwachten


Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 55 (max. € 4.906,49 o.b.v. 36 uur). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Zuid-Hollandse Eilanden

Careyn is met ca. 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. Wij staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid-Hollandse Eilanden) en de regio DWO-NWN (Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail of WhatsApp met Suzanne Dekker, Teammanager behandelaren, via s.dekker@careyn.nl of via 06-22 293 233.

Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Diëtist - Zuid-Hollandse Eilanden en DWO-NWN - Zuid-Holland