Coördinerend Specialist Ouderengeneeskunde (SO) - District DWO-NWN

Specialist ouderengeneeskunde

Uitdaging en dynamiek, dat is wat je in deze baan treft als specialist ouderengeneeskunde (SO). Je komt hier alle facetten uit je vak tegen. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid en bent actief bezig met het vormgeven van medische zorg aan kwetsbare ouderen. De regie heb jij in handen. Dat maakt het werk uitdagend én afwisselend. Denk aan de regie over het multidisciplinaire behandelplan en de regie, die je samen met je collega’s hebt, over de te leveren medische zorg aan de cliënten van Careyn. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de ANIOS, Physician Assistant en verpleegkundig specialist. Je bent een expert op een bepaald deelgebied en deelt deze kennis met je collega’s. Je draagt als specialist ouderengeneeskunde (SO) de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en continuïteit van de medische zorg in jouw regio. Jij hebt dan ook een zeer actieve rol in het onderhouden en aangaan van relaties. Bijvoorbeeld met ketenorganisaties, huisartsen en ziekenhuizen. Maar ook voor de eerstelijnszorg in jouw regio.

Tijdens kantooruren is er een piketdienst voor de acute medische zorg in het werkgebied. Deze dienst wordt grotendeels ingevuld door een basisarts en andere medisch behandelaren. Je hebt ongeveer per maand één dag dienst. Wanneer dit is stem je af met de betrokken collega’s. Op deze wijze kun je samen met de VS en PA zorgdragen voor afstemming en continuïteit.

Waar ga je werken


District DWO-NWN (Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord) telt vier intramurale locaties met behandeling. In totaal zijn dit ongeveer 120 plaatsen. Het medisch team bestaat uit één VS en twee ANIOS-en. Op alle locaties zijn cliënten met psychogeriatrische problematiek.

Jouw profiel


 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • Ervaring en/of interesse in de WZD is een pre.
 • Je weet overzicht te bewaren in een dynamische werkomgeving.
 • Je bent stressbestendig en communicatief vaardig, flexibel en collegiaal, je draagt zorg voor continuïteit van zorg en springt bij op de locaties in tijden van vakantie of ziekte.
 • Je zoekt de uitdaging om (locatie-)overstijgend te werken en zorg te dragen voor de continuïteit en kwaliteit van medische zorg in het district. Je kunt hierbij leunen op jouw werkervaring als specialist ouderengeneeskunde.

Dit mag je van ons verwachten


 • Een contract voor 24 tot 36 uur per week.
 • Van toepassing is een markttoeslag en bieden daarom een passend salaris conform de CAO VVT, FWG 80. Precieze inschaling is afhankelijk van jouw (kader)opleiding en werkervaring.
 • Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en een eindejaarsuitkering.
 • Je wordt gefaciliteerd om de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied te delen.
 • Het volgen van een (kader)opleiding behoort tot de mogelijkheden.
 • Geen verplichte deelname aan bereikbaarheidsdiensten, deze zijn uitbesteed.
 • En: na jouw proefperiode direct een vast dienstverband.

Zuid-Hollandse Eilanden

Careyn is met ca. 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. Wij staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid-Hollandse Eilanden) en de regio DWO-NWN (Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord).

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature mail met Martine Wetter (Specialist Ouderengeneeskunde) via m.wetter@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Coördinerend Specialist Ouderengeneeskunde (SO) - District DWO-NWN