Specialist Ouderengeneeskunde - Zuid-Holland

Specialist ouderengeneeskunde

Los je graag complexe medische vraagstukken op en zoek je dynamiek in je werk? Hou je van het regisseren van multidisciplinaire zorg? Kom dan ons Careyn team versterken op de Zuid-Hollandse Eilanden voor de regio's Nissewaard-Spijkenisse, Brielle en/of Hellevoetsluis en Rozenburg.

Uitdaging en dynamiek, dat is wat je in deze baan treft als specialist ouderengeneeskunde (SO). Je komt hier alle facetten uit je vak tegen. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid en bent actief bezig met het vormgeven van de medische zorg van kwetsbare ouderen. De regie heb jij in handen. Dat maakt het werk uitdagend én afwisselend. Denk aan de regie over het multidisciplinaire behandelplan en de regie, die je samen met je collega’s hebt, over de te leveren medische zorg aan de cliënten van Careyn. Het eerste aanspreekpunt voor de ANIOS, Physician Assistant en verpleegkundig specialist ben jij. Je bent een expert op een bepaald deelgebied en deelt deze kennis met je collega’s. Je draagt als specialist ouderengeneekunde (SO) de verantwoordelijkheid over de kwaliteit en continuïteit van de medische zorg in jouw regio. Jij hebt dan ook een zeer actieve rol in het onderhouden en aangaan van relaties. Bijvoorbeeld met ketenorganisaties, huisartsen en ziekenhuizen. Maar ook verantwoordelijk voor consulten in de eerstelijnszorg in jouw regio.

Een regionaal medische team kan bestaan uit een VS, een PA of ANIOS-en en een SO. De ANW- diensten worden uitgevoerd door een externe partij en tijdens kantooruren is er een piket dienst voor acute medische vragen. Op alle locaties zijn cliënten met psychogeriatrische of somatische problematiek

Jouw profiel


 • Je bent op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • Ervaring en/of interesse in de WZD is een pre.
 • Je weet overzicht te bewaren in een dynamische werkomgeving.
 • Je bent stressbestendig en communicatief vaardig, flexibel, draagt zorg voor continuïteit van zorg, collegiaal en springt bij op de locaties in tijden van vakantie of ziekte.
 • Je zoekt de uitdaging om (locatie) overstijgend te werken en zorg te dragen voor de continuïteit en kwaliteit van medische zorg in de regio. Jij kunt hierbij leunen op jouw werkervaring als specialist ouderengeneeskunde.

Dit mag je van ons verwachten


 • Een arbeidsovereenkomst voor 24 tot 36 uur per week.
 • Van toepassing is een markttoeslag en bieden jou daarom een passend salaris conform de CAO VVT, FWG 75. De precieze inschaling is afhankelijk van jouw (kader)opleiding en werkervaring.
 • Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en een eindejaarsuitkering.
 • Je wordt gefaciliteerd om de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied te delen.
 • Eventueel is het volgen van een (kader)opleiding mogelijk.
 • Geen verplichte deelname aan bereikbaarheidsdiensten, deze zijn uitbesteed.
 • En: na jouw proefperiode direct een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Zuid-Hollandse Eilanden

Careyn is met ca. 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. Wij staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid-Hollandse Eilanden) en de regio DWO-NWN (Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord).

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature mail met Martine Wetter (Specialist Ouderengeneeskunde) via m.wetter@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Specialist Ouderengeneeskunde - Zuid-Holland