Flexpool - Bijbaan in de zorg - Utrecht Stad

Flexmedewerker

Volg jij een zorg en/of medische opleiding en ben je op zoek naar een leerzame en flexibele baan in de zorg? Lees dan gauw verder! Voor onze locaties in Utrecht Stad zoeken wij enthousiaste studenten voor 8 tot 36 uur per week.

Hoe mooi is het om naast je studie al in de praktijk bezig te zijn? Als flexmedewerker bepaal jij zelf je eigen rooster en zo kan je werk en studie altijd goed combineren. Door jezelf in te schrijven op de dagen en tijden die jou uitkomen kan je op verschillende locaties binnen district Utrecht stad werken. Kortom; je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je wilt werken! Hoe leuk is dat? Het is perfect aan te passen aan jouw schoolrooster en mooie extra ervaring die goed van pas komt tijdens jouw opleiding in de zorg.

Als tweede jaars student help je mee in de zorg voor onze bewoners in een van onze verpleeghuizen. Na een inwerkperiode waarin je alles te weten komt over hoe wij goede zorg leveren, krijg je bij ons de vrijheid om zelfstandig onze bewoners te verzorgen. Kortom: een gewaardeerde bijbaan met veel verantwoordelijkheid, waarin je veel kunt leren!

Wat bieden wij?


We nemen je graag mee in onze snel veranderende organisatie en bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers. Je wordt afhankelijk van jouw studievoortgang ingeschaald in functiegroep 20 of 30 van de cao VVT en je ontvangt ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld (8%). Op basis van een verklaring van jouw overgangsbewijs of een studievoortgangsoverzicht kunnen wij jou in een passende functie inschalen. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). We bieden direct een vaste arbeidsovereenkomst.

Wat verwachten wij van jou?


 • Je studeert voor Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige of HBO Verpleegkunde of Geneeskunde;
 • Je hebt minimaal het eerste leerjaar afgerond of je bent al gediplomeerd vanaf het niveau Helpende (met medicatiemodule);

  let op: je kan alleen solliciteren op deze vacature wanneer je een zorg en/of medische opleiding volgt.

  Careyn is een echt ontwikkelbedrijf. We ontwikkelen mee met de veranderende buitenwereld en we ontwikkelen onszelf om elke dag weer de beste zorg aan onze cliënten en bewoners te geven. Wij zijn met circa 6.000 medewerkers een van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning aan ouderen. Het district Utrecht-Stad omvat 4 verpleeghuizen, 4 kleinschalig wonen locaties en 23 thuiszorg teams en er werken circa 1.000 medewerkers.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Graag gaan we dan met jou in gesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne Pouw, manager zorg via telefoonnummer 06-53134643 of via de e-mail Y.Pouw@careyn.nl
  Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Ja Ik solliciteer graag als Flexpool - Bijbaan in de zorg - Utrecht Stad