Helpende niv 2plus - flexpool Voorne

Flexmedewerker

Flexibel jouw (werk)dag indelen zodat je lekker kunt werken én bijvoorbeeld de zorg voor jouw kind(eren) kunt combineren, klinkt goed? Dan kun je bij ons dé perfecte combinatie van werk- en privé balans vinden.

Wij zijn op zoek naar Helpende Plus collega's. Iets voor jou? Lees snel verder over ons flexibel contract!

In de praktijk


Wij gaan met jou in overleg over je werktijden, net wat handig is voor jou en voor ons. Werken in de avonden of weekenden behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met jou kijken we graag hoe je je werk en privéleven goed kunt combineren. Kortom: je kunt bij ons een perfecte balans vinden tussen zorgen voor je gezin, jezelf en onze cliënten.

Dit ga je doen


Ben jij graag de steun en toeverlaat van onze cliënten en vind jij het heerlijk als geen dag hetzelfde is? Dan is dit de ideale baan! Je helpt de cliënten met hun dagelijkse verzorging. In gesprekken heb je een luisterend oor en je voelt precies aan wat mensen bedoelen en nodig hebben. Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid. Je bent betrokken en daar krijg je veel voor terug.

Jouw profiel


Je hebt een passie voor de ouderenzorg. Je kunt zelfstandig werken en initiatieven nemen. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen en bent blij met elke stapje vooruitgang. Je bent een echte aanpakker. Je hebt je MBO-diploma Helpende niveau 2 op zak en bent in het bezit van extra certificaten zoals de medicatiemodule.

Dit bieden wij


  • Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen.
  • Een warm en deskundig team waarin je komt te werken in Hellevoetsluis, Brielle of Westvoorne.
  • Uren zijn in overleg (24 uur per week).
  • Het salaris is volgens CAO VVT schaal 20 (max. € 2.772,02 o.b.v. 36 uur).
  • Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Zuid-Hollandse Eilanden

‘De vraag is wat je voor de ander kunt betekenen, niet wat je ‘moet’ doen’

In het gebied van Brielle en Westvoorne kom je elkaar regelmatig tegen. De wijkteams werken meer en meer samen en hebben een stevige band met de cliënten thuis. Ga je hier werken, dan merk je dat je veel kunt betekenen. Je biedt hier vooral lichamelijke zorg en ondersteuning. De problematiek waar je mee te maken krijgt wordt ook in dit gebied complexer, want mensen blijven langer thuis wonen met een aandoening.

De teams werken volgens het concept Positieve Gezondheid, dat vooral kijkt naar de veerkracht van mensen en de kwaliteit van leven in plaats van ziekte alleen. Daarvoor moet je onbevangen beter kunnen luisteren naar wat nodig is, want elk mens heeft een andere behoefte ook al heeft hij dezelfde aandoening.

Kom je in dit westelijke stukje van Voorne-Putten werken, dan mag je creatief zijn in je manier van denken en van aanpakken. Optimisime en humor geven daar ruimte voor. En of je nu helpende bent, verzorgende of verpleegkundige, je mag verpleegkundig leiderschap voelen en dat betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor het organiseren van goede zorg en welzijn. Je vindt bij Careyn ruime groeimogelijkheden en je kunt echt je ambities waarmaken en een mooie plek voor jezelf creëren. Jij krijgt alle ondersteuning en vrijheid, zodat jij jouw cliënt op de beste manier kunt ondersteunen.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Wendy Leenheer via we.leenheer@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende niv 2plus - flexpool Voorne