Gedragsconsulent - Zuid-Hollandse Eilanden en DWO-NWN - Spijkenisse

Dit ga je doen

Ben jij gefascineerd door het gedrag van mensen? Wil je samen met het team psychologen en andere collega's werken aan herstel en kwaliteit van leven? Dan komen wij graag met jou in contact!

Als gedragsconsulent bied je ondersteuning aan onze cliënten met gedragsproblemen en aan hun naasten. Je begeleidt en ondersteunt de zorgmedewerkers bij het uitvoeren van het benaderingsplan waarbij je stuurt op het stabiliseren van de situatie en het vergroten van de eigen regie van de cliënt. Ook heb je een belangrijke rol in het coachen van het zorgteam en in het omgaan met probleemgedrag door middel van overleg, intervisie of een klinische les. Daarnaast sluit je aan bij de gedragsvisites.

Binnen deze functie neem je een aantal werkzaamheden over van de psycholoog. Je hebt een belangrijke rol in de praktische uitvoering van de benaderingsadviezen, je observeert en ondersteunt op de woonlocaties en je voert delen van het diagnostisch proces uit. De resultaten en observaties leg je vast in een psychologisch rapport, ter eindbeoordeling door de psycholoog. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en levert een bijdrage tijdens bewonersbesprekingen. Je bent in staat om bewoners en teams te informeren, te instrueren en te begeleiden.

Jouw profiel


 • Je hebt een hbo-diploma, zoals HBO-V met kennis over psychogeriatrie, toegepaste psychologie, SPH, SPV of een andere gelijkwaardige opleiding.
 • Je hebt affiniteit met zorgverlening aan ouderen, voornamelijk in de richting psychogeriatrie.
 • Je kunt goed zelfstandig werken alsook in teamverband.
 • Je bent enthousiast en durft jezelf te zijn.
 • Je bent communicatief vaardig, cliënt- en resultaatgericht.
 • Je bent creatief en veerkrachtig.
 • Je bent leergierig, goede luisteraar, staat open voor feedback en neemt initiatief.
 • Je bent een doorzetter, die proactief zijn doelen nastreeft.
 • Je beschikt over een helicopterview.
 • Je bent op zoek naar een uitdagend takenpakket in een omgeving, waar kwaliteit en klantgerichtheid sleutelwoorden zijn.
 • Je bent enthousiast om gezamenlijk de vakgroep Psychologie binnen de ouderenzorg van Careyn verder mee te ontwikkelen.

Het psychologenteam bestaat momenteel uit twee GZ-psychologen, vijf masterpsychologen, twee PioGs, een Toegepast psycholoog en één stagiaire. Kom jij ons team binnen Careyn versterken? Je bent van harte welkom!

Dit mag je van ons verwachten


Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaarden-keuzepakket.
 • De startdatum is 1 april 2024.
 • Afhankelijk van je opleiding en werkervaring word je ingeschaald in FWG 50 (max. € 4.370,94 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
 • Je ontvangt je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Daarnaast word je opgenomen in Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Zuid-Hollandse Eilanden

Careyn is met ca. 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. Wij staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid-Hollandse Eilanden) en de regio DWO-NWN (Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail of WhatsApp met Suzanne Dekker, Teammanager, via s.dekker@careyn.nl of via 06-22 293 233.

Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Gedragsconsulent - Zuid-Hollandse Eilanden en DWO-NWN - Spijkenisse