Zorgmedewerkers met passie voor welzijn gezocht in Vinkeveen!

Dit ga je doen

Ben jij zorgzaam, empathisch en heb je affiniteit met ouderenzorg? Sta jij stevig in je schoenen en zoek je een uitdagende functie waarin zorg en welzijn voor onze bewoners centraal staan? Wacht dan niet langer!

Voor onze locatie Maria Oord in Vinkeveen zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven zorgmedewerkers met passie voor welzijn.

Wat kan je van ons verwachten?


Een plek in onze enthousiaste en gedreven organisatie, waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het woonplezier van onze bewoners. Daarnaast bieden we:
  • Een fijne werkplek, waarin jouw ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden worden aangemoedigd.  
  • Een vaste aanstelling met een proefperiode van twee maanden.
  • Een passend salaris, ingeschaald op basis van de cao VVT, de precieze inschaling is afhankelijk van jouw ervaring en opleiding.
  • Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, inclusief reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8% en de mogelijkheid om verlofuren op te sparen via het balansbudget.  


Wat breng jij mee?
Wij zoeken gedreven zorgprofessionals die samen met ons streven naar de beste zorg voor onze bewoners. Bij Careyn Maria Oord in Vinkeveen, een van de meest gewaardeerde zorglocaties, werk je in een hecht team van fijne collega's die dezelfde passie delen. Samen maken we elke dag bijzonder!
  • Je hebt een hart voor ouderenzorg.
  • Je bezit een zorg- of welzijn gerelateerd diploma (MZ niveau 3, MZ niveau 4, SPOH, Social Work, Helpende (Plus), VIG of Verpleegkundige).
  • Werkervaring in de GGZ is geen vereiste, maar wel een pré.

Utrecht West

Je bent van harte welkom bij Careyn Maria-Oord in Vinkeveen. Gelegen middenin de gemeente De Ronde Venen, tussen het prachtige groen en de waterrijke omgeving, bieden wij een rustgevende en energieke plek. Ons zorgcentrum is een compleet geheel waar wonen, welzijn en zorg samenkomen.

Wat ons zorgcentrum Maria-Oord uniek maakt, zijn de diverse specialismen die we aanbieden. Hier vinden ouderen met uiteenlopende zorgbehoeften een thuis, variërend van dementie en somatische zorgvragen tot Korsakov, niet-aangeboren hersenletsel en psychiatrische zorg. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor revalidatie en zelfstandig wonen in ons kleinschalige verzorgingshuis.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Klinkt dit als jouw ideale baan? Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘solliciteer direct’ button. Dan gaan we samen op zoek naar een passende uitdaging in ons team.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Karin de Vogel, Teammanager Maria Oord, via 06-47268070 of Stijn Harbers, Teammanager Maria Oord, via 06-57430444, of stuur een mailtje naar werken@careyn.nl.

Goed om te weten: voor de veiligheid van onze bewoners en collega’s moet iedere nieuwe collega een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. De VOG betaalt Careyn voor jou.

Bij gelijke geschiktheid krijgen interne sollicitanten voorrang ten opzichte van externe kandidaten.


Sollicitatieprocedure


De sollicitatieprocedure zal bestaan uit één sollicitatiegesprek op locatie met eventueel een tweede sollicitatiegesprek. Tot slot zal er bij een positief resultaat een aanbod worden gedaan.

Ja Ik solliciteer graag als Zorgmedewerkers met passie voor welzijn gezocht in Vinkeveen!