Administrateur - Rotterdam

Administratie

Word jij onze nieuwe Administrateur


Als administrateur heb je een actieve rol ronde de facturatie van alle diensten die Careyn levert. Jij zorgt voor de tijdige facturatie van onze producten en daarnaast voer je maandelijks standaard controles uit. Ook is het belangrijk dat alles wat rondom de facturatie te maken heeft door jou en je collega tijdig wordt opgelost zodat de facturatie tijdig kan worden uitgevoerd. Als Administrateur ben jij expert in jouw vakgebied en je rapporteert hierbij aan de afdelingsmanager.

Jouw profiel


Je bent minimaal een afgeronde Hbo-opleiding op administratief gebied. Daarnaast heb je minimaal vier jaar relevante werkervaring binnen een financiële administratie omgeving. Daarnaast heb je kennis van alle wet- en regelgeving rondom de Wmo, Zvw en Wlz en onderhoud je deze kennis. Je bent digi-vaardig en maakt jezelf snel wegwijs in verschillende systemen.
Je bent gemotiveerd en initiatiefrijk. Je neemt je verantwoordelijkheid en komt afspraken na. Resultaatgericht, kwaliteitsgericht, probleemoplossend, analytisch en nauwkeurig zijn termen die bij jou passen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken. Je bent klantgericht, waarbij je je goed kunt inleven in specifieke problematiek van klant en relatiebeheer. Daarnaast worden in ruime mate eisen gesteld aan integriteit en betrouwbaarheid vanwege het omgaan met gevoelige financiële informatie.

Hier ga je werken


Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.
Careyn bestaat uit 4 districten (Utrecht Stad, Utrecht West, Delft Westland Oostland – Nieuwe Waterweg Noord, Zuid-Hollandse Eilanden) en een centrale ondersteuning.
Je komt te werken in een dynamisch en hecht team van ongeveer 9 collega’s. Er heerst een open en collegiale sfeer waar samenwerking voorop staat. We werken hard, maar we houden ook oog voor elkaar. Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel. Je standplaats voor deze functie is Rotterdam.

Wat bieden wij jou


Je krijgt een vaste aanstelling met een proefperiode van twee maanden en je wordt ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 55, maximaal € 4.906,49 afhankelijk van je ervaring, bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Voor een compleet overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden verwijzen we je naar de CAO VVT. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden, waarbij 50% op kantoor en 50% vanuit huis de richtlijn is. We faciliteren je bij een goede thuiswerkplek.Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct met jouw CV en motivatie via de solliciteer direct knop!
Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met Wanda Antonie - Recruitment Business partner via WhatsApp 06- 83 48 33 73 of per e-mail, w.antonie@careyn.nl.

Ja Ik solliciteer graag als Administrateur - Rotterdam