Expert Interne Controle - Utrecht of Rotterdam

Financieel

Ben jij klaar om onze nieuwe collega Expert Interne Controle te worden?

Als Expert Interne Controle bij Careyn ben jij, samen met je collega’s de specialist op het gebied van Interne Controle. Je vervult een cruciale rol binnen onze organisatie, waarbij je verantwoordelijk bent voor de nauwkeurige registratie en declaratie van producten, altijd in overeenstemming met de actuele wet- en regelgeving. Daarnaast fungeer je als essentiële businesspartner voor de Raad van Bestuur, onze zorgprofessionals en het management. Je biedt waardevol advies en inzichten om grip te krijgen en de gekozen strategie van Careyn te realiseren.
In een zorginstelling zoals de onze, kunnen collega’s zorgverleners en de Raad van Bestuur niet optimaal functioneren zonder een AO/IC-collega. Jij bewaakt de integriteit van onze organisatie, waarborgt nauwkeurige declaraties, optimaliseert processen en onderhoudt sterke relaties met samenwerkingspartners. Als integraal onderdeel van de zorg, speel je een onschatbare rol in het waarborgen van efficiëntie, compliance en transparantie binnen onze organisatie.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden


  • Het leveren van expertise voor de inrichting en ontwikkeling van risicoanalyses en interne controles zowel op zorg- als ondersteunende processen.
  • Het ontwikkelen en implementeren van een uniforme aanpak en methodiek voor het uitvoeren van 2e en 3e lijns controles.
  • Het vervullen van de rol van expert op het gebied van procesbeheersing.
  • Het uitvoeren van planmatige risicogerichte controlewerkzaamheden uit op zowel zorg- als ondersteunende processen, inclusief het controleren van de kwaliteit van de zorgadministratie en financiële verantwoordingen voor subsidiënten.
  • Het rapporteren van bevindingen aan het management en de raad van bestuur.
  • Het verstrekken van input aan business controllers en managers voor hun (verbeter) plannen.
  • Het monitoren van resultaten van verbeteracties.
  • Het bijdragen aan de structurering van de afdeling door het definieren van formats, rapportages en werkwijzen om de professionalisering van de afdeling te optimaliseren.

Jouw profiel


Je beschikt over HBO/WO werk-denkniveau, bij voorkeur met een achtergrond in de zorg en/of data. Je bent analytisch sterk en in staat om het grotere plaatje te zien. Je hebt uitstekende data-vaardigheden en kunt verschillende databestanden koppelen en verbanden leggen tussen processen en data. Je bent communicatief vaardig en kunt effectief schakelen op diverse niveaus. Met jouw open houding weet je verbinding te maken en ben je in staat om goed te luisteren en opvolging te geven aan ontvangen informatie. Je kunt prioriteiten stellen en de impact van beslissingen op zowel korte als lange termijn beoordeling. Vastberadenheid en integriteit zijn belangrijke eigenschappen.

Over Careyn


Careyn is een zorgorganisatie die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar klanten. We zijn er vooral voor kwetsbare ouderen. Zowel thuis als in onze zorgcentra. We zijn actief in de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Als het nodig is staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om de juiste hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers. Persoonlijk en altijd nabij.

Wat mag je van ons verwachten


Je krijgt een vast contract met een proefperiode van twee maanden, je wordt ingeschaald volgens cao VVT FWG 65, met een maximum van €6.5283,78 o.b.v. 36 uur per week.
Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Voor een compleet overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden verwijzen we je naar de CAO VVT.


Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer direct met jouw CV en motivatie via de solliciteer direct knop!
Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Anneke Berg, Expert Interne Controle op nummer 06-13 77 37 74.
Bij een gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Ja Ik solliciteer graag als Expert Interne Controle - Utrecht of Rotterdam