Procesmanager Zorg - Rotterdam

ICT

Wij hebben ruimte voor een Procesmanager Zorg, sluit jij als enthousiaste collega bij ons aan?

Als procesmanager bij Careyn houd je je o.a. bezig met het ontwerpen, bewaken, analyseren en verbeteren van organisatie brede processen op het gebied van zorg en bedrijfsvoering. Je houdt actief de ontwikkelingen in je vakgebied bij en vertaalt de trends, nieuw beleid en wet- en regelgeving binnen en buiten de organisatie naar impactanalyses voor de procesinrichting. Daarbij deel je graag je kennis met je collega’s en geef je gevraagd en ongevraagd advies over de procesinrichting aan de interne stakeholders. Bovendien ben je in staat om de brug te slaan tussen de organisatie en de ICT-afdeling. Daarvoor kun je als het nodig is anderen overtuigen van de urgentie en noodzaak van het doorvoeren van procesveranderingen.

Je wordt teamlid van het procesmanagementteam, onderdeel van het team Informatie en Applicaties. Je rapporteert aan de Teamleider ICT Informatie & Applicatie.

Jouw profiel


Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in Bedrijfskunde/ Bedrijfskundige Informatica, Bestuurskunde en/of Management. Je hebt werkervaring in de zorgsector.
Je bent prestatiegericht en kunt goed plannen en organiseren. Je vindt het een uitdaging om problemen te analyseren en verbeteringen aan te dragen. We verwachten van je dat je klantgericht bent. Tevens kun je goed luisteren en samenwerken én heb je doorzettingsvermogen. Het is vanzelfsprekend dat je integer en betrouwbaar bent.
Je hebt affiniteit met en enig inzicht in de zorgstructuur en zorgwetgeving.

Hier ga je werken


Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.
Careyn, persoonlijk en altijd dichtbij.

Dit mag je van ons verwachten


Je wordt ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 55, maximaal € 4.906,49 afhankelijk van je ervaring, bij een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt een vaste aanstelling met een proefperiode van twee maanden.Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden
De werving & selectie voor deze functie loopt via onze recruitment partner Bureau Luider.

Solliciteren kan via de website van Bureau Luider www.bureauluider.nl.
Uiteraard kun je ook eerst oriënterend bellen met Hanneke van Stigt,
op nummer 06-14374914

Ja Ik solliciteer graag als Procesmanager Zorg - Rotterdam