Helpende Plus (nachtdienst) - Maria Oord - Vinkeveen

Helpende plus (VZ)

Heb jij passie voor de ouderenzorg en ben je een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Helpende Plus binnen Maria Oord in Vinkeveen doe jij er alles aan om van het huis een thuis te maken en biedt mensen kwaliteit van leven. Je ondersteunt de bewoners bij de dingen die zij niet meer kunnen, maar laat hen vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen. Je bent als Helpende Plus de spil in het leven van de bewoner en een meester in het organiseren. Als gediplomeerd Helpende Plus werk je volgens het zorgplan en volg je de gemaakte afspraken op. Je werk is afwisselend en jij kan bieden wat je waardevol vindt: persoonlijke zorg en aandacht!

Voor onze locatie Maria Oord, afdeling Kleinschalig wonen, zoeken wij een enthousiaste collega Helpende Plus voor 25 uur per week.

Je bent van harte welkom om kennis te maken met de professionals van ons team. Wil je een dagje mee lopen? Ook dat kan! #samenwerkthetbeter

Jouw profiel


  • Je bent in het bezit van het diploma Helpende Plus. Mocht je alleen het diploma Helpende hebben, maar ben je well bereid om je mediciatiecertificaat te behalen? Ook dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.
  • Je bent flexibel, toont initiatief en denkt graag mee.
  • Je vindt het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren.
  • Je hebt een gezonde dosis humor en weet de bewoners te enthousiasmeren.

Dit mag je van ons verwachten


  • Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen.
  • Een warm en deskundig team waarin je komt te werken.
  • Voor deze functie zit je in salarisschaal 25 (max. € 2.928,86 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Utrecht West

Van harte welkom bij Careyn Maria-Oord in Vinkeveen. Middenin de gemeente De Ronde Venen is ons zorgcentrum tussen het mooie groen in een waterrijke omgeving gelegen. Rustgevend en energie gevend. Een compleet zorgcentrum waar wonen, welzijn en zorg samenkomt.

In Maria-Oord wonen mensen met onder andere: dementie, een somatische zorgvraag, Korsakov, niet-aangeboren hersenletsel of een psychiatrische zorgvraag. Daarnaast is het in Maria-Oord mogelijk om te revalideren of zelfstandig te wonen in een kleinschalig verzorgingshuis.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Chantal Brons, Teammanager, via c.brons@careyn.nl of bel of WhatsApp via 06-10 145 944.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende Plus (nachtdienst) - Maria Oord - Vinkeveen