Helpende niv 2 of 2plus - De Ark (Kleinschalig wonen) - Wateringen

Helpende

Als Helpende ben je hét aanspreekpunt voor onze bewoners. Je verleent hulp bij de dagelijkse verzorging en ondersteunt bij de dagactiviteiten van de bewoners. Als Helpende stel je de zorgwensen en behoeften van de bewoner centraal. Als je veranderingen in de gezondheid en het welbevinden van de bewoner opmerkt, bespreek je deze met een collega en kijk je samen naar oplossingen. Hierbij kun je denken aan het regelen van aanvullende zorg of ondersteuning. Je stimuleert de bewoners om zoveel mogelijk zelf te blijven doen en biedt veiligheid en geborgenheid.

Kennismaken met de professionals van ons team en een dagje meelopen? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Jouw profiel


  • Je bent in het bezit van het MBO-diploma Helpende niveau 2 of 2plus (aangevuld met extra certificaten zoals de medicatiemodule).
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
  • Je kunt goed samenwerken met collega's.
  • Je bent communicatief, sociaal vaardig en flexibel inzetbaar.
  • Je bent geduldig en stressbestendig.

Dit mag je van ons verwachten


  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden.
  • Een vast contract voor 12 of 16 uur per week met een proeftijd van 2 maanden (uren worden verdeeld over 3 dagen).
  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 20 (Helpende max. € 2.772,02 o.b.v. 36 uur) of FWG 25 (Helpende plus max. € 2.928,86) volgens de CAO VVT.
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Careyn Wonen met Zorg

Welkom bij Careyn De Ark in Wateringen. Gelegen aan de rand van Wateringen, midden in het mooie Westland, op een steenworp afstand van Den Haag. Dit zorgcentrum heeft 59 tweekamerappartementen. Daarnaast is er de afdeling 'kleinschalig wonen' en biedt plaats aan 38 ouderen met psychogeriatrische zorg.

Onze zorgprofessionals staan hier dag en nacht klaar om de zorg te bieden die nodig is voor onze cliënten.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Sacha Blom (Manager Zorg) via s.blom@careyn.nl of bel of WhatsApp via 06-82 759 238 om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende niv 2 of 2plus - De Ark (Kleinschalig wonen) - Wateringen