Helpende (Plus) - Snavelenburg - Maarssen

Helpende

Ben jij een zorgtopper en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom werken bij Careyn en laten we samen het verschil maken! Voor onze locatie Snavelenburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste Helpende of Helpende Plus voor 2 tot 21 uur per week.

Geen dag is hetzelfde en als jij ergens binnenstapt dan weet je precies wat er moet gebeuren. Je ondersteund en begeleidt onze bewoners bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze bewoners en dat maakt het werken voor jou in de ouderenzorg zo bijzonder. Je houdt van een praatje maken en hebt oog en oor voor wat onze bewoners eigenlijk bedoelen en nodig hebben. Je vindt het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven, ook als ze kwetsbaarder worden. Je kunt goed zelfstandig werken en schakelt je collega’s in op momenten waar jij signaleert dat dit nodig is.

Wat breng je mee


  • Ondersteunt de bewoners bij zorg- en welzijnsactiviteiten en biedt hen aandacht en persoonsgerichte zorg afgestemd op de wensen en behoeftes van de bewoner.
  • Zorgt voor een fijne en veilige woonomgeving voor de bewoners.
  • Draagt zorg voor de zorguitvoering op basis van het zorgleefplan.
  • Diploma MBO Helpende niveau 2 of 2 Plus.

Dit mag je van ons verwachten


Wij bieden jouw een werkplek met diensten van 6 uur.
  • Je krijgt een salaris op basis van je kennis en ervaring CAO VVT als Helpende FWG 20, maximaal € 2.772,02 en als Helpende Plus FWG 25, maximaal € 2.928,86 o.b.v.36 uur.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheden om door te groeien!
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief.


Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in de provincie Utrecht. Wij bieden zorg in verpleeghuis en in de thuiszorg. Onze doelgroep bestaat uit ouderen die ondersteuning nodig hebben van jou als zorgprofessional. Bij Careyn kunnen ouderen zijn wie ze graag willen zijn, wij staan hier voor open en zijn zelf ook open. Daarnaast willen we ouderen meer regie geven. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk.

Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt en bij ons wil blijven leren, ontwikkelen en werken. We worden gewaardeerd omdat we betrouwbaar, plezierig, professioneel en goed zijn. Deze waarden verbinden ons en zorgen ervoor dat we samen dezelfde doelen nastreven. Daarbij richten wij ons ook op ontwikkeling. Wij willen namelijk dat je lekker in je vel zit en bieden je niet alleen werk dat precies bij jou past, maar staan ook naast je om je te ondersteunen zodat je het beste uit je zelf kunt halen.

Utrecht West

Welkom bij Careyn Snavelenburg. Sinds 1996 zitten we in Maarssen. Snavelenburg ligt op een paar minuten loopafstand van het centrum van Maarssen Dorp. Voor bezoek is dit dus ideaal. In ons mooie gebouw zorgen we voor 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevenden ouderen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je een vraag? Neem contact op met Kelly van Krieken - Tammer, Teammanager zorg, via 06-57772938 of stuur een mailtje naar werken@careyn.nl.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton en dan stellen wij aan jou de vraag: wat is er voor jouw belangrijk en waar word jij gelukkig van.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende (Plus) - Snavelenburg - Maarssen