Helpende (Plus) - Volledig Pakket Thuis - Woerden

Helpende

Heb jij een groot zorghart en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer!

Voor district Utrecht west, in Woerden zijn we opzoek naar een enthousiaste Helpende (Plus).

Wat ga je doen als Helpende (Plus)?


Als Helpende (Plus) zorg je ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Je biedt ondersteuning waar nodig en helpt cliënten met activiteiten en een zinvolle dagbesteding. Je ondersteunt en begeleidt bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Je houdt van een praatje maken en hebt oog voor wat onze cliënten echt bedoelen en nodig hebben. Je werkt in een vast team, zodat cliënten steeds dezelfde vertrouwde gezichten zien. Hierdoor kunnen we hen de beste en meest vertrouwde zorg bieden.

Kennismaken met de professionals van onze teams en een dagje meelopen? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter.

Wat kan je van ons verwachten?


Een plek in onze enthousiaste en gedreven organisatie, waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het woonplezier van onze bewoners. Daarnaast bieden we:
  • Je krijgt een fijne werkplek, waarin jouw ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden worden aangemoedigd.  
  • Je krijgt een vaste aanstelling met een proefperiode van twee maanden; 
  • Je krijgt een salaris op basis van je kennis en ervaring CAO VVT als Helpende FWG 20, maximaal € 2.772,02 en als Helpende Plus FWG 25, maximaal € 2.928,86 o.b.v.36 uur; 
  • Je krijgt een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, inclusief reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8% en de mogelijkheid om verlofuren op te sparen via het balansbudget.  
  • Je krijgt veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief.

Wat breng je mee?


  • Je hebt een mbo-diploma Helpende niveau 2 of Helpende niveau 2 Plus.
  • Je zorgt voor een fijne en veilige woonomgeving voor de bewoners.
  • Je draagt zorg voor de zorguitvoering op basis van het zorgleefplan.
  • Je ondersteunt de bewoners bij zorg- en welzijnsactiviteiten en biedt hen aandacht en persoonsgerichte zorg afgestemd op de wensen en behoeftes van de bewoner.


Wij zijn trots dat wij als Careyn toekomstgericht bouwen aan Volledig Pakket Thuis in Woerden!

Utrecht West

“Mooi is dat wij mogen zien hoe iemand zijn leven rooit. Wij helpen daarbij, maar zullen het nooit overnemen”

Mensen in hun eigen kracht zetten waarvan ze soms zelf niet eens weten dat ze die hebben, dat is wat de 5 wijkteams in Woerden en omgeving het mooiste vinden. Zoals de slecht ziende cliënt die na een half jaar met hulp oefenen nu helemaal zelfstandig insuline kan spuiten, wow! Daar worden de zorgprofessionals blij van. Zo houden mensen het langst het heft in eigen handen en dat is precies de bedoeling. Je hebt te maken met een diverse groep cliënten van wie het merendeel kwetsbare 70-plussers zijn. In de teams kun je je naar hartelust ontwikkelen. Er zijn regelmatig trainingen, projecten en klinische lessen over gespecialiseerde onderwerpen. Er is een wijkteam in het Schilderskwartier, in de bomen- en bloemenbuurt, Molenvliet, het centrum en het dorpje Zegveld. Werk je hier, dan kun je in principe alles op de fiets doen. Behalve Zegveld, maar met een elektrische fiets ben je daar ook zo.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben jij net zo enthousiast geworden, heb je nog vragen of wil je graag een dagje meelopen? Neem contact op met Joke Schoonderwal, Regisseur Volledig Pakket Thuis, via 06-107 22 349, of stuur een mailtje naar werken@careyn.nl.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende (Plus) - Volledig Pakket Thuis - Woerden