Helpende - Swellengrebel - Utrecht Stad

Helpende

Wil jij samen met een hecht team bijdragen aan de zorg en welzijn van onze bewoners? En zorg jij voor een glimlach bij onze bewoners? Dan zoeken wij jou! Wij verwelkomen jou graag als Helpende op onze locatie Swellengrebel voor 24 tot 32 uur per week.

Careyn biedt zorg, hulp en ondersteuning aan voornamelijk ouderen die een zorgvraag hebben. Dit doen we door zorg te leveren op één van onze zorgcentra of thuis. Kunnen we een handje helpen? Dan doen we dat graag! Bij Careyn vinden we het welbevinden van mensen belangrijk. Van onze cliënten, bewoners en medewerkers. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat al onze collega’s het fijn vinden om bij ons te werken. Want als jij hier met plezier werkt is de zorg voor onze bewoners en cliënten ook goed. Daar doen wij het voor!

Wat ga je doen?


Als Helpende voer je ADL taken uit. Dit betekent dat je bewoners helpt bij onder andere persoonlijke verzorging, eten/drinken en toiletgang. Daarnaast zorg je voor een fijne en veilige woon- en leefomgeving voor de bewoners.

Wij bieden jou:


 • Een leuke baan voor 24 tot 32 uur per week.
 • Voor de functie Helpende zit je in salarisschaal 20 (minimaal €2.236,57 tot maximaal €2.772,02 o.b.v. 36 uur per week). Dit is conform CAO VVT.
 • Vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33 % van het bruto jaarsalaris.
 • Een reiskostenvergoeding van €0,17 netto per kilometer.
 • Jezelf blijven ontwikkelen vinden wij belangrijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om trainingen en scholingen te volgen en daarnaast eventueel door te groeien naar Verzorgende IG door middel van een werken & leren traject.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsregeling, verkoop of aankoop verlofuren, regeling aanvullende reiskosten en Balansbudget.

 • Wat neem je mee?


  • Je bent in het bezit van het diploma Helpende - MBO 2.
  • Je hebt ervaring met ADL taken en je kunt werken met tilliften.
  • Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen.

  Careyn Wonen met Zorg

  Van harte welkom bij Careyn Swellengrebel in Utrecht. Een zorgcentrum waar bewoners met verschillende zorgbehoeftes prettig (samen)wonen en leven in fraaie appartementen. Je vindt dit zorgcentrum in Utrecht Oost, vlakbij het vertrouwde Diakonessenhuis en op loopafstand van een fijne winkelstraat.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘solliciteer direct knop’. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

  Neem voor meer informatie contact op met Sigourney van Doorn via si.vandoorn@careyn.nl

  Goed om te weten: voor de veiligheid van onze bewoners en collega’s moet iedere nieuwe collega een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. De VOG betaalt Careyn voor jou.

  Ja Ik solliciteer graag als Helpende - Swellengrebel - Utrecht Stad