Helpende - Volledig Pakket Thuis - Abcoude

Helpende

Heb jij een groot zorghart? Careyn is op zoek naar Helpenden!

Binnen onze zorgorganisatie Careyn bieden wij het Volledig Pakket Thuis in de wijk. Hiermee bieden wij meer aandacht en tijd, zorg en welzijn aan ouderen die (langer) thuis willen blijven wonen. Cliënten krijgen in hun eigen huis zorg, welzijn en dienstverlening aangeboden op een manier die bij hen past. Daar hebben wij jou voor nodig!

Wij zoeken Helpenden voor het district Utrecht West in Abcoude.

Dit ga je doen


Cliënten ondersteunen om thuis te kunnen blijven wonen, passend bij de behoeftes en gewoontes van de cliënt. Daarbij hebben wij als uitgangspunt, dat wij niet gaan overnemen wat iemand of hun naaste/mantelzorger zelf kan. Wij werken nauw samen met de mantelzorgers en ondersteunen de cliënt en de mantelzorger daar waar nodig. Je helpt de cliënten bij activiteiten en een zinvolle dagbesteding. Andere taken waar wij de cliënt bijvoorbeeld mee kunnen ondersteunen kunnen zijn: hulp bij het klaarmaken van de maaltijd, licht huishoudelijk werk, aanbrengen van dagstructuur, ondersteuning bij wassen en aankleden. Wij werken met vaste teams. Dit betekent, dat steeds dezelfde medewerkers bij een cliënt komen om alle ondersteuning te bieden, zodat het ook echt vertrouwd voelt.

Jouw profiel


Je bent iemand die van aanpakken weet. Voor jou is geen klus te gek! Je hebt plezier in wat je doet en straalt dit uit naar je cliënten. Je hebt zin om als Helpende de steun en toeverlaat van de cliënten te worden. Je kunt je goed in de cliënten verplaatsen en je merkt het op als er veranderingen zijn in gedrag en kunnen. Samen met de cliënt en zijn netwerk zoek je naar oplossingen. Je beschikt over een flinke portie geduld en doorzettingsvermogen om de cliënten te helpen zo veel mogelijk zichzelf te kunnen redden.

Voor deze functie heb je verder nodig:
 • je bent flexibel omdat je voor dag-, avond- en weekenddiensten inzetbaar bent. Uiteraard houden wij rekening met een goede balans tussen werk en privé. Korte diensten behoren ook tot de mogelijkheden.
 • je hebt een goed gevoel voor humor en een goed relativeringsvermogen.
 • je werkt bij de cliënten thuis zelfstandig en achter de schermen overleg je met je team en het netwerk.
 • je bent in het bezit van een Helpende diploma niveau 2. Wij bieden trainingen en scholing op maat om je te helpen bij het uitvoeren van je werk.

Dit mag je van ons verwachten


 • Je kunt kiezen voor een overeenkomst met vaste uren of een oproepcontract waarbij je op flexibele basis werkt.
 • Je krijgt een salaris op basis van je kennis en ervaring CAO VVT FWG 20 maximaal € 2.772,02 o.b.v. 36 uur, met een vast contract met een proefperiode van twee maanden.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Mogelijkheden om door te groeien!
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief.

Wij zijn trots dat wij als Careyn toekomstgericht bouwen aan Volledig Pakket Thuis in Abcoude!

Utrecht West

“Bij ons voel je het contrast tussen het dorpse en stadse. Je moet steeds schakelen, dat is het leuke”

Met links de Arena en rechts het glanzende water van het Gein merk je meteen dat je in Abcoude te maken hebt met twee werelden: hier vind je het stadse van Amsterdam en geniet je ook van de compacte dorpse sfeer met korte lijnen met de huisarts, fysiotherapeut en apotheek. Iedereen kent elkaar en je voelt hier ruimte en vrijheid.

Het ene wijkteam van Abcoude werkt in het centrum en langs het Gein, het andere in Baambrugge en aan de buitenrand van Abcoude. Beiden werken ze vanuit een centrale plek. Het zijn echte teamplayers die het samen met elkaar klaren zonder enige hiërarchie. Zo maakt bijvoorbeeld niet de wijkverpleegkundige automatisch de roosters, maar degene die daar vaardig in is. Je kunt hier echt doen wat bij je past!

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben jij net zo enthousiast geworden, heb je nog vragen of wil je graag een dagje meelopen? Neem contact op met Danielle Kruijswijk, Regisseur VPT, via WhatsApp 06-105 927 74 of via e-mail d.kruijswijk@careyn.nl

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende - Volledig Pakket Thuis - Abcoude