MBO of HBO Verpleegkundige (oproepkracht) - Hospice De Margriet - Vlaardingen

MBO Verpleegkundige (VZ)

Ben jij verpleegkundige met passie voor palliatieve zorg en wil je echt nabij zijn? Dan is deze vacature voor jou de moeite waard.

Hospice De Margriet in Vlaardingen, prachtig gelegen aan het water van de Vlaardinger Vaart, biedt een thuis aan mensen die zich in de laatste fase van hun leven bevinden. De individuele zorg en begeleiding in het hospice wordt geleverd door een klein, enthousiast team van ervaren verpleegkundigen vanuit Careyn, de eigen huisarts, coördinatoren en vele vrijwilligers.

Voor ons team zijn wij op zoek naar een MBO of HBO verpleegkundige met affiniteit voor de palliatieve zorg op oproepbasis, bij voorkeur voor alle diensten.

Wat ga je doen


Als verpleegkundige in het team vervul je een essentiële rol binnen het hospice. Je voornaamste taken zijn: het bieden van integrale palliatieve zorg aan de gasten op basis van hun wensen/behoeften. Je geeft op creatieve wijze en met veel empathie inhoud aan de palliatieve zorg. Je hanteert en bewaakt professioneel je grenzen in de omgang met de gasten en hun naasten. Ook begeleid je de naasten en de vrijwilligers. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de zorg en je bent continue op zoek naar verbetering. Tot slot werk je nauw samen met collega verpleegkundigen, de coördinatoren, huisartsen en andere disciplines.

Hier ga je werken


Hospice De Margriet is een zeer gastvrij huis waar sinds 2013 aandacht, goede zorg, warmte en nabijheid heel vanzelfsprekend zijn. De bewoners kunnen hier in een prettige en huiselijke omgeving, omringd door goede zorgprofessionals, de laatste fase van hun leven doorbrengen. Hierbij wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met hun wensen en die van hun naasten.

Jouw profiel


  • Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkunde niveau 4 of 5 en hebt recente ervaring als verpleegkundige in de palliatief-terminale zorg.
  • Je bent BIG geregistreerd en bevoegd.
  • Je bent oplossingsgericht, creatief en straalt rust uit.
  • Je bent in staat om een samenwerkingsrelatie op te bouwen met de vrijwilligers en andere betrokken hulpverleners.
  • Je bent in staat besluitvaardig en daadkrachtig te anticiperen op het (naderend) levenseinde.
  • Kennis en ervaring op het gebied van palliatieve zorg is een pre, je hebt bijscholing gevolgd ten aanzien van deze doelgroep.
  • Ervaring met het programma ONS Nedap is een pre.

Dit mag je van ons verwachten


Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens CAO VVT: FWG schaal 45 (MBO) of 50 (HBO). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature bel of WhatsApp met Petra Matthijsen, telefoonnummer 06-10 921 684.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'solliciteer direct'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO of HBO Verpleegkundige (oproepkracht) - Hospice De Margriet - Vlaardingen