MBO Verpleegkundige - KSW Nieuw Chartreuse - Utrecht Stad

MBO Verpleegkundige (VZ)

Wil jij samen met een hecht team bijdragen aan de zorg en welzijn van onze bewoners? En zorg jij voor een glimlach bij onze bewoners? Dan zoeken wij jou! Wij verwelkomen jou graag als MBO-verpleegkundige op onze locatie Nieuw Chartreuse. Het aantal uur per week is in overleg.

Careyn biedt zorg, hulp en ondersteuning aan voornamelijk ouderen die een zorgvraag hebben. Dit doen we door zorg te leveren op één van onze zorgcentra of thuis. Kunnen we een handje helpen? Dan doen we dat graag! Bij Careyn vinden we het welbevinden van mensen belangrijk. Van onze cliënten, bewoners en medewerkers. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat al onze collega’s het fijn vinden om bij ons te werken. Want als jij hier met plezier werkt is de zorg voor onze bewoners en cliënten ook goed. Daar doen wij het voor!

Wat ga je doen?


 • Je ondersteunt bij het opstellen en zorg dragen aan zorgleefplan van een bewoner, waarbij je zelfredzaamheid stimuleert.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel de bewoners, als de familie.
 • Je voert verpleegtechnische handelingen uit.
 • Je coacht je mede-collega, stagiaires en leerlingen.

Wij bieden jou:


 • Je krijgt bij ons een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.
 • Een leuke baan waarbij het aantal uur in overleg is.
 • Voor de functie MBO-verpleegkundige zit je in salarisschaal 45 (minimaal €2.695,33 tot maximaal €3.848,27 o.b.v. 36 uur per week). Dit is conform CAO VVT.
 • Vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33 % van het bruto jaarsalaris.
 • Jezelf blijven ontwikkelen vinden wij belangrijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om trainingen en scholingen te volgen en daarnaast door te groeien naar HBO-verpleegkundige door middel van een werk & leren traject.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsregeling, verkoop of aankoop verlofuren, regeling aanvullende reiskosten en Balansbudget.

Wat neem je mee?


 • Je bent in het bezit van het diploma MBO-verpleegkundige - MBO 4.
 • Je bent bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Je hebt ervaring in de ouderenzorg
 • Je bent communicatief sterk, stressbestending, proactief en kunt overstijgend werken.

  Careyn Wonen met Zorg

  Mooie, kleinschalige woonplekken in Utrecht, zijn het, waar 6-8 bewoners met dementie samen een huishouden vormen: De Prinses en De Geuzenveste in de wijk Zuilen, Nieuw Chartreuse in Ondiep en Parkwijk in Leidsche Rijn. Elke woning telt drie huishoudens. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer met badkamer en deelt de grote huiskamer met open keuken. Hier werk je echt zelfstandig.

  Je runt in feite zelf het hele huishouden, ondersteunt de bewoners door structuur aan te brengen in de dagindeling én je zorgt voor de sfeer. Want ook die is aan jou, je kunt het zo gezellig maken als je wilt. Waar het kan, betrek je de bewoners en laat hen hun keuzes maken. En ook al weet jij best dat iemand elke dag kaas op brood wil, jouw vraag bij het ontbijt is ‘en, wat wilt u er vandaag op, hagelslag of kaas?’

  Je hebt veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid. De familie is dol op je. Je doet ertoe. En jij? Jij hebt er lol in om het zo te organiseren. In jouw huishouden kan iedereen mee helpen koken en blijven eten. En heeft iemand iets lekkers meegenomen? Heerlijk! Niet alleen voor vader of moeder, maar voor de hele groep. 

  Onze arbeidsvoorwaarden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘solliciteer direct knop’. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

  Neem voor meer informatie contact op met Sybren Groen (manager Zorg KSW) via 0613121696 of mail naar s.groen@careyn.nl

  Goed om te weten: voor de veiligheid van onze bewoners en collega’s moet iedere nieuwe collega een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. De VOG betaalt Careyn voor jou.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - KSW Nieuw Chartreuse - Utrecht Stad