MBO Verpleegkundige (nachtdienst) - Rosendael - Utrecht Stad

MBO Verpleegkundige (VZ)

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van ouderen. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. Rosendael is een groot verpleeghuis in Utrecht Overvecht voor mensen met dementie, dubbel problematiek en/of een lichamelijke zorgvraag. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zo lang mogelijk de eigen regie kunnen houden, ook als ze kwetsbaarder worden.

Jouw werkdag
Geen dag is hetzelfde en als jij binnenstapt dan weet je precies wat er moet gebeuren. Je hebt een zeer diverse rol; jij coördineert het zorgproces van de bewoners waarbij je de wensen en behoeftes van bewoners en dierbaren vertaald naar het zorgleefplan en stimuleert de zelfredzaamheid van de bewoners. Je verricht verpleegtechnische handelingen en coacht jouw mede collega’s, stagiaires en leerlingen hierin. Samen met een bevlogen en gemotiveerde team ben jij voor de bewoners van onschatbare waarde en durft je de continue de vraag te stellen: “wat is er voor u belangrijk?”.

Jij
- Ondersteunt de bewoners bij zorg/welzijnsactiviteiten en biedt hen aandacht en persoonsgerichte zorg afgestemd op de wensen en behoeftes van de bewoner.
- Begeleidt leerlingen en stagiaires.
- Eerste aanspreekpunt voor bewoners en familie.
- Draagt zorg voor de zorguitvoering op basis van het zorgleefplan.
- Verpleegkundige met kwaliteitsrol waarbij je overstijgend naar de afdeling kijkt door o.a. audits uit te voeren, het ontwikkelregister bijhoudt en verandertrajecten bijwoont.
- MBO-V diploma én een geldige BIG registratie.

Ons aanbod
- Een contract voor onbepaalde tijd.
- Salaris in FWG 45 cao VVT.
- Goede secundaire arbeidsvoorwaardes zoals 8,33% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, fietsregeling, gratis lidmaatschap van v&vn, collectivitietskorting op aanvullende zorgverzekeringpakket.
- Toegang tot trainingen en scholingen zodat jij je continue kunt blijven ontwikkelen en de mogelijkheid tot het volgen van de HBO-V , of een overstap naar één van de specialistische teams of andere type zorgafdeling.

Careyn Wonen met Zorg

Welkom bij Careyn Zorgcentrum Rosendael in Utrecht. Fraai gelegen in de Utrechtse wijk Overvecht. Dit zorgcentrum is vernoemd naar een aloude hofstede. Het huidige Rosendael is omgeven door het 'Park de Gagel' en voorzien van twee prachtige binnentuinen. Een zorgcentrum waar wij altijd staan voor de beste zorg. Wat dat inhoudt? Prettig wonen en leven voor mensen met verschillende zorgbehoeftes.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Meer informatie
Heb je een vraag? Neem contact op met Yvonne Pouw, Manager zorg 06-53134643. Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige (nachtdienst) - Rosendael - Utrecht Stad