MBO Verpleegkundige (Somatiek) - De Plantage - Brielle

MBO Verpleegkundige (VZ)

Word jij blij van het coördineren van de zorg en een flinke portie verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verpleeghuis Careyn De Plantage in Brielle heeft ca. 140 bewoners in drie verschillende woonvormen: jongeren en ouderen met niet aangeboren hersenletsel, somatische ouderen en psychogeriatrie.

Als verpleegkundige ondersteun je de bewoners bij de dagelijkse dingen, die zij niet meer zelf kunnen en laat hen vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen. Je verleent persoonsgerichte en deskundige zorg waardoor de bewoners zich bij jou veilig voelen. Je kunt overstijgend denken en je vraagt door waar nodig. Je denkt preventief, vooral in situaties die snel veranderen. Je werkt veel samen met professionals uit andere disciplines, zoals fysiotherapeuten en artsen. Binnen deze rol ga je werken op de twee afdelingen somatiek.

Voor deze functie zoeken wij een fijne collega voor 16 tot 28 uur per week.

Kennismaken met de professionals van onze teams en een dagje meelopen? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Jouw profiel


  • Je bent in het bezit van het diploma MBO Verpleegkunde en BIG-geregistreerd.
  • Je kunt goed in teamverband werken.
  • Daarnaast ben je communicatief sterk, verantwoordelijk, stressbestendig en proactief.
  • Uiteraard heb je sterke affiniteit met de doelgroep.
  • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf, de bewoners als voor Careyn..

Dit mag je van ons verwachten


  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45 (max. € 3.848,27 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Zuid-Hollandse Eilanden

Wereldberoemd in Brielle, al was het maar omdat De Plantage in 1962 geopend werd door de toen jonge prinses Beatrix.

Als je ons team komt versterken is het leuk om te weten, dat je in De Plantage bij diverse specialismen kunt werken, want er zijn zeven afdelingen: drie met psychogeriatrische bewoners, twee met bewoners met een lichamelijke beperking en twee met bewoners met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Uitgangspunt is steeds, dat onze bewoners hier echt thuis zijn en een plek hebben waar ze zichzelf kunnen zijn.

Bij De Plantage werken in totaal 225 mensen voor 145 kamers. Je werkt niet alleen met veel collega’s, maar ook met de hulp van 250 vrijwilligers. En wil je jezelf specialiseren of verder bekwamen, dan krijg jíj hier alle aanmoediging en ondersteuning!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail of WhatsApp met Christina Wolfert, Teammanager, via c.wolfert@careyn.nl of 06-17 565 836.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige (Somatiek) - De Plantage - Brielle