MBO Verpleegkundige/Werkbegeleider - Buitenhof - Utrecht Stad

MBO Verpleegkundige (VZ)

Prettig wonen en leven in Utrecht Oost, dat vind je bij onze zorglocatie Buitenhof.

Wil jij aan de slag in een modern verpleeghuis? Dan is onze zorglocatie Buitenhof wellicht de perfecte nieuwe werkplek voor jou!

‘Wonen als thuis’ – dat is de slogan van Buitenhof. Onze zorg is kleinschalig, warm en persoonlijk van opzet resulterend in een goed gevoel van thuis en een hoge mate van geborgenheid.

Careyn Buitenhof is de nieuwe zorglocatie van Careyn in de wijk Tuindorp, Utrecht Oost. De eerste bewoners hebben inmiddels hun intrek kunnen nemen.
Buitenhof biedt verpleging en verzorging aan mensen met een somatische of psychogeriatrische zorgvraag. We organiseren veel activiteiten voor de bewoners. Ook mensen uit de wijk kunnen daaraan deelnemen. Bewoners kunnen er met zowel hun somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag terecht. Het complex bestaat uit 68 appartementen verdeeld over 7 etages, met op iedere etage een eigen huiskamer en op de begane grond een buitenterras.

Locatie
Buitenhof is gelegen in een groene buitenwijk in Oost Utrecht. Er is een centrale ontmoetingsruimte met buitenterras. Winkelcentrum De Gaard ligt binnen 200 meter. Op loopafstand vind je het Griftpark, Fort De Bilt en Fort Blauwkapel. Buitenhof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijn 55 stopt om de hoek.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en krachtige Verpleegkundige die onze collega’s mee kan nemen in de steeds complexer wordende zorg.

Dit ga je doen


Als MBO Verpleegkundige/Werkbegeleider maak jij deel uit van onze leerafdeling die kwalitatief hoogwaardige (complexe) zorg levert in een intramurale setting. Binnen dit mooie team ben je mede verantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg voor onze bewoners. Daarbij houd je natuurlijk rekening met de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoners. Je bent dan ook van grote toegevoegde waarde voor de bewoner en diens directe omgeving. Je werkt in een multidisciplinaire setting om de zorg rondom de bewoners zo optimaal mogelijk te organiseren. Je bent in staat om de zelfredzaamheid van de bewoners zoveel mogelijk te stimuleren. Daarnaast vind je het leuk om je collega's die het zorgvak nog moeten leren, te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Wat vragen wij van jou?


 • Je beschikt over het diploma Verpleegkunde op MBO niveau 4 en bent BIG geregistreerd.;
 • Je hebt een groot zorghart en werkt graag mee aan het creëren van geluksmomenten voor onze bewoners, veelal kwetsbare ouderen;
 • Je bent communicatief vaardig en flexibel en voor jou is het geen probleem om onregelmatige diensten te werken;
 • Je bent in staat om cliënt- en teamgericht te werken;
 • Je bent in staat om de kar te trekken en de zorg naar een hoger niveau te tillen (bijvoorbeeld door jouw kennis te delen met collega’s);
 • Je staat stevig in je schoenen en durft collega’s aan te spreken en feedback te geven;
 • Ervaring in complexe zorg en gedragsproblematiek is een pré.

Als persoon ben je


 • Iemand met een groot zorghart;
 • Geduldig en tegelijkertijd gedreven;
 • Betrokken bij de bewoners maar ook met je collega’s;
 • Een doorzetter die geen uitdaging uit de weg gaat;
 • Intrinsiek gemotiveerd om door te leren en om je verder te ontwikkelen in het zorgvak;
 • Stressbestendig; je bent in staat om je hoofd koel te houden en laat je niet leiden door gevoel of emotie. Als er complexe en moeilijke (onverwachte) situaties zijn dan kun je deze overzien en handel je op een adequate wijze.

Wij bieden


 • Een boeiende en zeer uitdagende functie waarin je een spilfunctie vervult voor bewoners met bijzondere zorgbehoeften.
 • Toegang tot trainingen en scholingen zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden;
 • Je wordt onderdeel van een leuk team waar jullie samen met plezier en toewijding maar tegelijktijdig hard werken aan behoefte van de bewoners;
 • Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor bijvoorbeeld een fiets .
 • Een marktconform salaris volgens cao FWG schaal 45 en een vaste eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%);
 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst van onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.
 • Een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;Wil je meer zien over Buitenhof? Bekijk dan dit impressiefilmpje Impressiefilmpje Buitenhof

Utrecht Stad

Prettig wonen en leven in een gloednieuw zorgcentrum in Utrecht Oost: Buitenhof. Wil jij aan de slag in een gloednieuw verpleeghuis? Dan is onze zorglocatie Buitenhof wellicht de perfecte nieuwe werkplek voor jou! ‘Wonen als thuis’ – dat is de slogan van Buitenhof. Onze zorg is kleinschalig, warm en persoonlijk van opzet resulterend in een goed gevoel van thuis en een hoge mate van geborgenheid.

Naar verwachting zullen de eerste bewoners in voorjaar (aanvang zomer) 2020 er hun intrek kunnen nemen. Zij kunnen er met zowel hun somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag terecht. Het complex zal bestaan uit 68 appartementen verdeeld over 7 etages, met op iedere etage een eigen huiskamer en op de begane grond een buitenterras.

Buitenhof is gelegen in een groene buitenwijk in Oost Utrecht. Er is een centrale ontmoetingsruimte met buitenterras. Winkelcentrum De Gaard ligt binnen 200 meter. Op loopafstand vindt u het Griftpark, Fort De Bilt en Fort Blauwkapel. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijn 55 stopt om de hoek.

Wil je meer zien over Buitenhof? Bekijk dan dit impressiefilmpje Impressiefilmpje Buitenhof

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan snel via onderstaand button.
Mocht je meer informatie over deze vacature willen, neem dan contact op Norbert van der Hoeven via 06-13615734 of N.vanderHoeven@careyn.nl.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige/Werkbegeleider - Buitenhof - Utrecht Stad