Verzorgende IG - Leertraject EVV/GVP - Utrecht Stad

Verzorgende IG (VZ)

Ben jij een Verzorgende IG en ben je toe aan een volgende stap om door te groeien als EVV-er? Of wil jij je specialiseren in de psychogeriatrie? Wij bieden jou een leertraject om die stap te kunnen maken!

Als verzorgende IG is de kern van je functie het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten conform zorgleefplan ten behoeve van de zelfredzaamheid van de cliënt. Maar heb je behoefte om deze taken uit te bereiden en extra verantwoordelijkheid te nemen. Dan hebben wij de mogelijkheid om jou op te leiden tot EVV-er of GVP-er op onze kosten!

Als eerst verantwoordelijk verzorgende geef je uitvoering aan de verzorging en begeleiding van bewoners die dit niet meer zelfstandig kunnen. Je werkt samen in een zorgteam van o.a. verzorgenden en verpleegkundigen. Tevens onderhoud je contact met familie en mantelzorgers. Je bent in staat om ondersteuning te bieden bij de wensen en behoeften vanuit de individuele zorgvraag. Je coördineert en bewaakt de continuïteit van de zorg op basis van het kwaliteitsbeleid. Je werkt in een team dat met elkaar op weg is naar een professionele sturing en zelfstandigheid. De opleiding GVP is een mooie kans als je je verder wilt verdiepen in de psychogeriatrie.
Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in de provincie Utrecht. Wij bieden zorg in verpleeg,- en verzorgingshuis en thuiszorg. Onze doelgroep bestaat uit ouderen die ondersteuning nodig hebben van jou als zorgprofessional.

Onze kernwaarden waar we voor staan zijn; nabij, nieuwsgierig, geborgen en bewust. We willen hoog scoren in de beleving van mensen: we worden gewaardeerd omdat we betrouwbaar, plezierig, professioneel en goed zijn. Deze waarden verbinden ons en zorgen ervoor dat we samen dezelfde doelen nastreven. Daarbij richten wij ons ook op ontwikkeling. Wij willen namelijk dat je lekker in je vel zit en bieden je niet alleen werk dat precies bij jou past, maar staan ook naast je om je te ondersteunen zodat je het beste uit je zelf kunt halen. Careyn investeert in persoonlijke en professionele groei en is daarmee een aantrekkelijke werkgever.

Wij vragen;
• Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG en je bent bereid om de opleiding EVV of GVP te volgen;
• Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
• Je kunt zorgvuldig omgaan met complexe zorgsituaties;
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen;
• Je bent in staat om vooruit te denken, zelfstandig en probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen;
• Je bent bereid om extra taken op te pakken in het kader van professionele sturing.

Wij bieden;
• Ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
• Uitstekende arbeidsvoorwaardenkeuzepakket;
• Je wordt ingeschaald in FWG 40 CAO VVT;
• Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
• We bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
• We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.


Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton!
Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Neslihan Caliskan op 06- 23485142 of mail naar N.caliskan@careyn.nl.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - Leertraject EVV/GVP - Utrecht Stad