Verzorgende IG (nachtdienst) - Buitenhof - Utrecht Stad

Verzorgende IG (VZ)

Iedere dag zorgen wij voor een fijne dag voor de bewoners van Buitenhof.

Met een bevlogen en gemotiveerd team leveren wij topkwaliteit. Naast kwaliteit van zorg staat leefplezier op de eerste plaats, voor bewoners en collega’s. Careyn investeert in persoonlijke en professionele groei en is daarmee een aantrekkelijke werkgever. Wil je ook het verschil maken, sluit je dan aan bij ons team…

Wat ga je doen
Voor de locatie Buitenhof zoeken wij een Verzorgende IG voor 24 uur per week.

Ben jij de Verzorgende IG die gewend is om onregelmatig te werken? Kan jij de nachtrust van de bewoners waarborgen waardoor zij optimaal kunnen genieten van hun dag? En kun jij voorbereidend te werk gaan voor jouw collega’s van de volgende diensten? Dan is dit de functie voor jou!

• Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG;
• Je beschikt over een verantwoordelijkheidsgevoel en kan waar nodig zelfstandig beslissingen nemen;
• Je denkt in oplossingen en past je gemakkelijk aan in een dynamische werkomgeving;
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een goed ontwikkeld empathisch vermogen;
• Je vindt het fijn om samen te werken in een hecht team.

Wat doen wij voor jou
• Ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
• Uitstekende arbeidsvoorwaardenkeuzepakket;
• Het salaris is conform CAO VVT, inschaling FWG 35;
• Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
• We bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
• Lidmaatschap V&VN en inschrijving in het Kwaliteitsregister V&V.

De locatie Buitenhof
Wonen zoals thuis’ is het uitgangspunt van het spiksplinternieuwe Buitenhof in de Utrechtse wijk Tuindorp. Dat is goed voelbaar voor zowel de bewoners als iedereen die hier werkt. De zorg is huiselijk en warm, de huiskamers zijn genoeglijk en in de open keukens wordt elke dag vers gekookt. Alles is gericht op contact. Buitenhof bestaat uit woongroepen van circa 11 bewoners op 7 verdiepingen en is helemaal op de wensen van nu ontwikkeld. Zorg, welzijn, geestelijke verzorging, vrijwilligers en mantelzorg werken nauw samen, een bewuste (en transparante!) keuze. Immers, ze zijn allemaal belangrijk voor welbevinden en gelukkig zijn. Leidraad in de samenwerking is het gedachtengoed van ‘positieve gezondheid’, waarbij niet de aandoening telt, maar het vermogen om met de fysieke en emotionele uitdagingen in het leven om te gaan. In Buitenhof zijn 5 etages voor bewoners met geriatrische klachten en 2 voor mensen met somatische. De sfeer onderling is persoonlijk en collegiaal, met een prettige ‘schouders-eronder-mentaliteit’.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie contact op met Norbert van der Hoeven, Manager Zorg, te bereiken op tel.nr: 06-13615734 of mail N.vanderHoeven@careyn.nl.


Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton!

Acquisitie voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist


Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG (nachtdienst) - Buitenhof - Utrecht Stad