Verzorgende IG (nachtdienst) - KSW Geuzenveste, Utrecht

Verzorgende IG (VZ)

Kleinschalig wonen Geuzenveste

Wie komt werken bij Kleinschalig Wonen Geuzeveste zal ervaren dat het mooie aan de locatie is dat het om kleinschalig wonen gaat. Samen met je team betrekken jullie de bewoners actief bij dat wat jullie (samen) willen doen, dat hoef jij natuurlijk niet voor ze te bepalen. De buurt is ook gezellig, er is elke vrijdag markt en er komt veel familie over de vloer om met de bewoners op pad te gaan. Bovendien bruist Leidsche Rijn als nieuw stadsdeel van Utrecht volop! Binnen het team is de communicatie goed, iedereen is goed op de hoogte van alles en dat werkt heel fijn. De rollen zijn duidelijk verdeeld. Als jij genoeg geduld hebt en daarnaast creatief bent, ben jij een goede aanvulling op het team ksw Parkwijk!

Voor deze lokatie zoeken wij een
Verzorgende IG voor nachtdiensten
voor 24 uur per week


Als Verzorgende IG heb je een sociale houding en kun je daardoor goed omgaan met mensen en je in hen verplaatsen. Als medewerker in de nacht is nodig om zelfstandig beslissingen en initiatieven te kunnen nemen. Doordat je proactief en recht door zee bent is dat voor jou geen probleem. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan.

"KSW Geuzenveste is een thuis voor onze bewoners en een thuis voor alle collega’s!"

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Anja van Es (Manager Zorg), 06 30174740.

Een nachtje meelopen kan altijd!

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG (nachtdienst) - KSW Geuzenveste, Utrecht