Verzorgende IG - Revalidatie - Maria Oord - Vinkeveen

Verzorgende IG (VZ)

Ben jij een enthousiaste Verzorgende IG met affiniteit voor Revalidatie? Wil jij een bijdrage leveren aan het vergroten van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van ouderen? Wacht dan niet langer! Voor onze locatie Maria Oord zoeken we een enthousiaste Verzorgende IG, voor de afdeling revalidatie. Een afdeling gericht op herstel en overbrugging, maar wel met nadruk op een therapeutisch klimaat. Wij werken met cliënten in bezit van een WLZ-indicatie die wachten op een uitplaatsing, maar wel met behoud van behaalde revalidatie doelen en met cliënten die een ELV-hoog complex Indicatie hebben. Kortom een nieuwe afdeling die zich richt op het vergroten van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van ouderen.

Deze functie staat open voor minimaal 24 uur per week in wisselende diensten. Het aantal uur bepalen we samen.

Waar kom je te werken?


Je gaat deel uitmaken van een multidisciplinair behandelteam. Dat bestaat uit: verzorgenden, Helpenden, voedingsassistenten en behandelaren. Het team zet zich elke dag in om cliënten te motiveren en te begeleiden tijdens hun revalidatieproces of het behouden van aangeleerde handelingen.

Je dag zou er als volgt uit kunnen zien: je start de overdracht met jouw team en ziet dat er na drie dagen weer veel nieuwe mensen op de afdeling zijn. Je leest je in en voert de benodigde zorg uit met je handen op je rug, want alles is revalidatie. Je hebt overleg met collega's en stemt jouw bevindingen af. Tijdens de koffie lachen en genieten we van de zoveelste taart die wij hebben gekregen van een client die met ontslag is gegaan. Soms staat er een kraammand op de afdeling, soms hebben wij een klinische les. Een dag is nooit hetzelfde. Jouw team is je steun en toeverlaat, samen helpen wij mensen om zo zelfstandig mogelijk weer met ontslag naar huis te kunnen gaan of naar een andere woonvorm.

Wat krijg je ervoor terug?


  • Je krijgt ruime ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden;
  • Je krijgt een uitstekend arbeidsvoorwaardenkeuzepakket;
  • Het salaris is conform CAO VVT, inschaling FWG 35 maximaal € 3.256,53 o.b.v. 36 uur per week;
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
  • Je krijgt een vast dienstverband met een proefperiode van twee maanden.


Wie zoeken wij?


  • Je hebt een afgerond diploma verzorgende IG of een vergelijkbaar diploma;
  • Je hebt affiniteit met revalidatie.


Wil jij kennismaken met de ouderenzorg bij Careyn?
Ben je zorgverlener en op zoek naar een uitdagende functie?
Of wil je graag een opleiding volgen bij Careyn in de zorg?

Kom dan langs op onze Meet &Greet voor meer informatie op elke eerste dinsdag van de maand. Je bent van harte welkom van 09:30 uur tot 11:00 uur.

Hopelijk zien we je daar!

Utrecht West

Je bent van harte welkom bij Careyn Maria-Oord in Vinkeveen. Gelegen middenin de gemeente De Ronde Venen, tussen het prachtige groen en de waterrijke omgeving, bieden wij een rustgevende en energieke plek. Ons zorgcentrum is een compleet geheel waar wonen, welzijn en zorg samenkomen.

Wat ons zorgcentrum Maria-Oord uniek maakt, zijn de diverse specialismen die we aanbieden. Hier vinden ouderen met uiteenlopende zorgbehoeften een thuis, variërend van dementie en somatische zorgvragen tot Korsakov, niet-aangeboren hersenletsel en psychiatrische zorg. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor revalidatie en zelfstandig wonen in ons kleinschalige verzorgingshuis.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton! Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Juanita Grebe, Manager Zorg, via 06-57 187 560 of stuur een mailtje naar werken@careyn.nl.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - Revalidatie - Maria Oord - Vinkeveen