Verzorgende IG - Rosendael - Utrecht Stad

Verzorgende IG (VZ)

Jouw werkplek
Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van ouderen. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. Rosendael is een groot verpleeghuis in Utrecht Overvecht voor mensen met dementie, dubbel problematiek en/of een lichamelijke zorgvraag. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zo lang mogelijk de eigen regie kunnen houden, ook als ze kwetsbaarder worden. .

Jouw werkdag
Geen dag is hetzelfde en als jij binnenstapt dan weet je precies wat er gebeuren moet. Met jouw observatievermogen merk je de kleinste veranderingen op bij onze bewoners en weet je hier adequaat op in te spelen. Samen met een bevlogen en gemotiveerd team ben jij voor de bewoners van onschatbare waarde en durf jij de vraag te stellen: “wat is er voor u belangrijk?”.


Jij

  • Ondersteunt de bewoners bij zorg/welzijnsactiviteiten en biedt hen aandacht en persoonsgerichte zorg afgestemd op de wensen en behoeftes van de bewoner.

  • Begeleidt leerlingen en stagiaires.

  • Uitvoeren van risicovolle handelingen.

  • Zorgt voor een fijne en veilige woonomgeving voor de bewoners.

  • Draagt zorg voor de zorguitvoering op basis van het zorgleefplan.

  • Diploma verzorgende IG


Ons aanbod
  • Jaarcontract met de intentie tot een langdurige samenwerking.

  • Salaris in FWG 35 cao VVT bij doorgroei naar EVV’er word je ingedeeld in FWG 40.

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaardes zoals 8,33% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, fietsregeling, gratis lidmaatschap van v&vn, collectivitietskorting op aanvullende zorgverzekeringpakket.

  • Toegang tot trainingen en scholingen zodat jij je continue kunt blijven ontwikkelen en de mogelijkheid tot het volgen van de mbo-v/hbo-v, of een overstap een andere type zorgafdeling.

Utrecht Stad

Welkom bij Careyn Zorgcentrum Rosendael in Utrecht. Fraai gelegen in de Utrechtse wijk Overvecht. Dit zorgcentrum is vernoemd naar een aloude hofstede. Het huidige Rosendael is omgeven door het 'Park de Gagel' en voorzien van twee prachtige binnentuinen. Een zorgcentrum waar wij altijd staan voor de beste zorg. Wat dat inhoudt? Prettig wonen en leven voor mensen met verschillende zorgbehoeftes.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je een vraag? Neem contact op met Yvonne Pouw, Manager zorg 06-53134643.
Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton en dan stellen wij aan jou de vraag: wat is er voor jouw belangrijk en waar wordt jij gelukkig van.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - Rosendael - Utrecht Stad