Verzorgende IG - Snavelenburg - Maarssen

Verzorgende IG (VZ)

Prettig wonen en leven in Maarssen, dat vind je bij onze zorglocatie Snavelenburg.

Wil jij aan de slag in een gezellig verpleeghuis? Dan is onze zorglocatie Snavelenburg wellicht de perfecte nieuwe werkplek voor jou!

Onze zorg is kleinschalig, warm en persoonlijk van opzet resulterend in een goed gevoel van thuis en een hoge mate van geborgenheid. Op Snavelenburg hebben wij 88 bewoners, die hier met zowel hun somatische en/of psychogeriatrische zorgvragen terecht kunnen.

Wat ga je doen


Als verzorgende IG begeleid je bewoners op een afdeling somatiek en ben je verantwoordelijk voor de zorg rondom hen. Je hebt een breed takenpakket en bent verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van de bewoners. Naast de dagelijkse verzorgende taken voer je ook verpleegtechnische handelingen uit. Je levert een bijdrage aan een goed woonklimaat van de bewoners. Je signaleert gezondheidsproblemen en bent aanspreekpunt voor familie, vrienden en bewoners. Je verleent zorg op basis van de zorgvraag en draagt zorg voor een juiste overdracht aan je collega's.

Wat breng je mee


 • Je beschikt over het diploma Verzorgende IG;

 • Je toont initiatief, bent ondernemend, besluitvaardig, daadkrachtig en in staat om verantwoordelijkheid te nemen binnen de gegeven richtlijnen;

 • Je hebt kunt goed samenwerken;

 • Je bent in staat om cliënt- en teamgericht te werken;

 • Je bent flexibel ingesteld;

 • Je bent een enthousiaste en professionele collega die graag dat stapje meer zet en binnen een dynamische omgeving zijn of haar weg weet te vinden;

 • Je staat stevig in je schoenen en durft collega’s aan te spreken en feedback te geven;

 • Ervaring binnen een kleinschalige woonzorgzetting is een pré.


Dit mag je van ons verwachten


 • Een boeiende en zeer uitdagende functie in ons gezellige verpleeghuis waarin je een spilfunctie vervult door de unieke zorgbehoeften van onze bewoners.

 • Careyn heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

 • Het salaris is volgens cao VVT, FWG schaal 35 minimaal 2.135,43 en maximaal 2.937,68 (o.b.v. 36 uur); aantal uren in overleg.

 • Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

 • Je krijgt een tijdelijk contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband, aantal uren in overleg.

Utrecht West

“Iemand die de krant haalt voor de buurman. Even een praatje. Het is hier net een dorp”

Iedereen kent elkaar bij de naam in Snavelenburg in Maarssen en soms is het net een dorp met een dak erop. Het verpleeghuis biedt zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen en biedt dagbehandeling aan.

Bewoners hebben een grote zeggenschap, maar Snavelenburg wil op alle fronten nog meer persoonsgericht werken: zorg bieden die is afgestemd op iemands leven, wensen en behoeften. Niet de ziekte of beperking staan centraal, maar de vraag: wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen? Om alle kneepjes van persoonsgericht werken te leren, gaan de teams van Snavelenburg samen in opleiding. Goed voor de zorg én goed voor de samenwerking. Collega’s zijn betrokken bij elkaar en hebben Snavelenburg opgebouwd tot hoe het nu is: huiselijk en warm, met sfeervol ingerichte huiskamers, 2 heerlijke rolstoeltoegankelijke tuinen voor de psychogeriatrische bewoners, een ruim terras en in de gangen grote afbeeldingen. Bewoners hebben een eigen zit-/slaapkamer en delen met z’n 11-en een huiskamer. Snavelenburg beschikt over 4 professionele, maar gezellig ingerichte keukens waar Kookdames elke dag een verse maaltijd bereiden. Bewoners kunnen hierbij meehelpen als ze willen. Maar ook familie is welkom de handen uit de mouwen te steken, gezellig!

Ga je het Snavelenburgteam versterken, dan kom je korte lijnen tegen en vertrouwen in elkaar. En het gevoel dat je welkom bent. Je hebt zin in ontwikkeling en houdt van een open communicatie.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Arend Visser op nummer 06-51211217 of via email a.visser@careyn.nl of WhatsApp. Je kunt ook bellen met onze Recruiter Wanda Vermeulen op 06-83483373 of via WhatsApp.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - Snavelenburg - Maarssen