ZZP Verzorgende en Verpleegkundige - Utrecht West

Verzorgende IG (VZ)

Wij zijn op zoek naar ZZP Verzorgenden IG en Verpleegkundigen voor verpleeg- en verzorgingshuizen en voor de thuiszorg!

Ben jij Verzorgende IG of Verpleegkundige (mbo of hbo) en ben je op zoek naar een opdracht of naar losse diensten en wil je werken in de zorg? Ben jij op zoek naar een leuke, interessante opdrachtgever met veel mogelijkheden? Neem dan vandaag contact met ons op!

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders. Wij bieden zorg in verpleeg- en verzorgingshuis en thuiszorg. Onze kernwaardes waar we voor staan zijn; nabij, nieuwsgierig, geborgen en bewust. Wij willen hoog scoren in de beleving van mensen: we worden gewaardeerd omdat we betrouwbaar, plezierig, professioneel en goed zijn. Deze waarden verbinden ons en zorgen ervoor dat we samen dezelfde doelen nastreven.

Voor onze verpleeg- en verzorgingshuizen en voor diverse wijkteams in het werkgebied van Careyn (Hoekse Waard, Goeree, Delft, Westland, Spijkenisse, Zuid-Hollandse Eilanden, Utrecht Stad en Utrecht West (Ronde Venen) zoeken wij ondersteuning van diverse Verzorgenden IG en Verpleegkundigen.

Wil jij als ZZP'er aan de slag bij Careyn, meld je dan aan bij DuoZorg Flexpert. DuoZorg Flexpert is onderdeel van Careyn en het interne flexbedrijf. Belangrijk is dat jij Verzorgende IG of Verpleegkundige bent en ervaring hebt als ZZP'er in de zorg.

Utrecht West

In het district Utrecht West zijn drie regio’s, namelijk: de Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden en omgeving. In deze regio’s bevinden zich onze drie verpleeghuizen en door heel het district zijn onze wijkteams actief. Wij hebben 1850 cliënten/bewoners, 1250 medewerkers en 500 vrijwilligers.

In een veld met veranderende zorgvraag, nieuwe overheidsinitiatieven, technologische ontwikkelingen en een toename van ketenpartners en netwerken maakt Careyn Utrecht West duidelijke keuzes om goede zorg te kunnen blijven bieden aan onze bewoners en cliënten.

De missie van Careyn is om één van de meest gewaardeerde partners te zijn zijn in het optimaliseren van de ervaren kwaliteit van leven van ieder mens: altijd in nabijheid en zo veel mogelijk op de wijze én de plek die de mens zelf verkiest. Daarbij zoek je steeds naar mogelijkheden / innovaties die de zorg doelmatiger kunnen maken of de zorg aan cliënten kunnen verbeteren.

Careyn Utrecht West grijpt de missie met beide handen aan, we nemen onze multidisciplinaire teams mee in het “persoonsgericht werken” waarbij we ons telkens weer afvragen wat we kunnen doen om onze cliënten beter te leren kennen en hen de kwaliteit van leven te geven die ze wensen. Onze kernwaarden zijn: Nabij, Nieuwsgierig, Geborgen en Bewust. Dit zie je terug in de stijl van leidinggeven van de managers. We bouwen samen verder aan Lerende teams: teams waar stagiaires en leerlingen een belangrijk deel uitmaken van het team en waar we bouwen aan een leerklimaat waar iedereen van iedereen leert, waar teams actief zoeken hoe het elke dag weer een beetje beter kan.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Er zijn volop mogelijkheden en we sluiten graag aan op jouw beschikbaarheid. Meld je vandaag nog aan en wij nemen direct contact met jou op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met DuoZorg Flexpert via 0181-65 28 55 of 030-284 47 10 of stuur een mail naar utrecht@duozorg.nl.

Ja Ik solliciteer graag als ZZP Verzorgende en Verpleegkundige - Utrecht West