Bijbaan voor zorgstudenten - Utrecht Stad

Bijbaan

Zoek jij een leuke, leerzame, afwisselende, flexibele en vooral zinvolle bijbaan? Dan ben je bij Careyn aan het juiste adres! Voor onze teams in Utrecht Stad zoeken wij enthousiaste studenten. Hoe mooi is het om naast je studie al in de praktijk bezig te zijn?!

Let op: je kunt alleen solliciteren op deze vacature wanneer je een zorg en/of medische opleiding volgt.

Bijbaan bij Careyn


  • Wisselende diensten (ochtend, middag en avond), waarbij je zelf je eigen voorkeuren kunt aangeven. Het is dus perfect aan te passen aan jouw schoolrooster!
  • Mooie extra ervaring die goed van pas komt tijdens jouw opleiding in de zorg.
  • Marktconform salaris

Careyn is een echt ontwikkelbedrijf. We ontwikkelen mee met de veranderende buitenwereld en we ontwikkelen onszelf om elke dag weer de beste zorg aan onze cliënten en bewoners te geven.
Wij zijn met circa 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning aan ouderen. Careyn is verdeeld in 4 districten en wordt ondersteund door diensten zoals Financiën, Facilitair, Personeels- en Salarisadministratie en ICT. Het district Utrecht Stad omvat 4 verpleeghuizen, 4 kleinschalig wonen lokaties en 23 thuiszorg teams en er werken circa 1.000 medewerkers.

Als tweede jaars student help je mee in de zorg voor onze cliënten in de thuissituatie of voor onze bewoners in een van onze verpleeg- en verzorgingshuizen. Na een inwerkperiode waarin je alles te weten komt over hoe wij goede zorg leveren, krijg je bij ons de vrijheid om zelfstandig de wijk in te gaan en onze cliënten te verzorgen, óf je levert deze zorg aan bewoners in onze huizen. Kortom: een gewaardeerde bijbaan met veel verantwoordelijkheid, waarin je veel kunt leren!

Wat verwachten wij van jou


  • Je studeert voor Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige of HBO Verpleegkunde of Geneeskunde.
  • Je hebt minimaal het eerste leerjaar afgerond of je bent al gediplomeerd vanaf het niveau Helpende (met medicatiemodule).
  • Als je in de thuiszorg wilt werken, dan is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer, zoals een fiets.


Dit mag je van ons verwachten


We nemen je graag mee in onze snel veranderende organisatie en bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers. Je wordt afhankelijk van jouw studievoortgang ingeschaald in functiegroep 20 of 30 van de CAO VVT en je ontvangt ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld (8%). Op basis van een verklaring van jouw overgangsbewijs of een studievoortgangsoverzicht kunnen wij jou in een passende functie inschalen. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). We bieden een vast dienstverband.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wij zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken! Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Graag gaan we dan met jou in gesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bojana Nasevska, HR Adviseur, via 06-13 587 031 of via mail b.nasevska@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Bijbaan voor zorgstudenten - Utrecht Stad