Bijbaan voor zorgstudenten - Utrecht West

Bijbaan

Zoek jij een leuke, leerzame, afwisselende, flexibele en vooral zinvolle (parttime) bijbaan bij jou in de regio? Dan ben je bij Careyn aan het juiste adres!

Voor onze teams in Utrecht West zoeken wij enthousiaste studenten. Onder deze regio vallen de volgende gebieden: de Ronde Venen, Stichtse Vecht en de regio Woerden.

Als tweede jaars student help je mee in de zorg voor onze cliënten in de thuissituatie of voor onze bewoners in één van onze verpleeghuizen in Maarssen, Vinkeveen of Woerden. Na een inwerkperiode, waarin je alles te weten komt over hoe wij goede zorg leveren, krijg je bij ons de vrijheid om zelfstandig de wijk in te gaan en onze cliënten te verzorgen óf je levert deze zorg aan bewoners in onze huizen. Een gewaardeerde bijbaan met veel verantwoordelijkheid, waarin je veel kunt leren!

Bijbaan bij Careyn


 • Wisselende diensten (ochtend, middag en avond), waarbij je zelf je voorkeuren kunt aangeven. Aan te passen op jouw schoolrooster.
 • Mooie extra ervaring bij je opleiding in de zorg.
 • Marktconform salaris.

Jouw profiel


 • Je studeert voor Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige, HBO Verpleegkundige of Geneeskunde.
 • Je hebt minimaal het eerste leerjaar afgerond (Helpende bekwaam).
 • Óf je bent al gediplomeerd vanaf het niveau Helpende.
 • Als je in de wijkzorg wilt werken, dan is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer, zoals een fiets.

Dit mag je van ons verwachten


 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Een leerzame bijbaan met een salaris vanafl €13,81 bruto per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Werk je in de avonden of in het weekend dan ontvang je een toeslag.
 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Utrecht West

In het district Utrecht West zijn drie regio’s, namelijk: de Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden en omgeving. In deze regio’s bevinden zich onze drie verpleeghuizen en door heel het district zijn onze wijkteams actief. Wij hebben 1850 cliënten/bewoners, 1250 medewerkers en 500 vrijwilligers.

In een veld met veranderende zorgvraag, nieuwe overheidsinitiatieven, technologische ontwikkelingen en een toename van ketenpartners en netwerken maakt Careyn Utrecht West duidelijke keuzes om goede zorg te kunnen blijven bieden aan onze bewoners en cliënten.

De missie van Careyn is om één van de meest gewaardeerde partners te zijn zijn in het optimaliseren van de ervaren kwaliteit van leven van ieder mens: altijd in nabijheid en zo veel mogelijk op de wijze én de plek die de mens zelf verkiest. Daarbij zoek je steeds naar mogelijkheden / innovaties die de zorg doelmatiger kunnen maken of de zorg aan cliënten kunnen verbeteren.

Careyn Utrecht West grijpt de missie met beide handen aan, we nemen onze multidisciplinaire teams mee in het “persoonsgericht werken” waarbij we ons telkens weer afvragen wat we kunnen doen om onze cliënten beter te leren kennen en hen de kwaliteit van leven te geven die ze wensen. Onze kernwaarden zijn: Nabij, Nieuwsgierig, Geborgen en Bewust. Dit zie je terug in de stijl van leidinggeven van de managers. We bouwen samen verder aan Lerende teams: teams waar stagiaires en leerlingen een belangrijk deel uitmaken van het team en waar we bouwen aan een leerklimaat waar iedereen van iedereen leert, waar teams actief zoeken hoe het elke dag weer een beetje beter kan.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Wil je inhoudelijk meer weten, dan kun je altijd even bellen met onze collega's van DuoZorg via 030-2844710.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Bijbaan voor zorgstudenten - Utrecht West