Bijbaan voor zorgstudenten - Zuid-Hollandse Eilanden

Bijbaan

Zoek jij een leuke, leerzame, afwisselende, flexibele en vooral zinvolle (parttime) bijbaan in de zorg? Dan ben je bij Careyn aan het juiste adres!

Voor onze teams op de Zuid-Hollandse Eilanden (ZHE) zoeken wij enthousiaste studenten, die studie willen combineren met het werken in de zorg als bijbaan. Onder deze regio vallen de volgende gebieden: Hellevoetsluis, Zuidland, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal, Rockanje, Hoeksche Waard, Goeree, Brielle en Rozenburg.

Als tweede jaars student help je mee in de zorg voor onze cliënten in de thuissituatie of voor onze bewoners in één van onze verpleeg- en verzorgingshuizen. Na een inwerkperiode, waarin je alles te weten komt over hoe wij goede zorg leveren, krijg je bij ons de vrijheid om zelfstandig de wijk in te gaan en onze cliënten te verzorgen óf je levert deze zorg aan bewoners in onze huizen. Een gewaardeerde bijbaan met veel verantwoordelijkheid, waarin je veel kunt leren!

Bijbaan bij Careyn


 • Wisselende diensten (ochtend, middag en avond), waarbij je zelf je voorkeuren kunt aangeven en aan te passen is op je schoolrooster.
 • Mooie extra ervaring bij je opleiding in de zorg.
 • Marktconform salaris.

Wat breng je mee


 • Je studeert voor Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige, HBO Verpleegkundige of Geneeskunde.
 • Je hebt minimaal het eerste leerjaar afgerond (Helpende bekwaam).
 • Of je bent al gediplomeerd vanaf het niveau Helpende.
 • Wil je in de thuiszorg werken, dan is het noodzakelijk dat je in bezit bent van eigen vervoer.

Dit mag je van ons verwachten


 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Een leerzame bijbaan met een salaris vanaf €13,01 bruto per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Werk je in de avonden of in het weekend, dan ontvang je een toeslag.
 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Zuid-Hollandse Eilanden

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse Eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken wij naar wat mensen nog wél kunnen: wij vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. Wij willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden wij ook belangrijk voor onze medewerkers. Wij laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen in je vak.

Als (aankomend) professional in de zorg kun je bij ons veel kanten op. Wij bieden wijkverpleegkundige zorg en thuiszorg, verpleeghuiszorg in diverse centra en geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Verder zijn wij gespecialiseerd in gerontologische psychiatrie en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg, want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze collega's van DuoZorg, vestiging Spijkenisse, via spijkenisse@duozorg.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Bijbaan voor zorgstudenten - Zuid-Hollandse Eilanden