Groei van Helpende naar Verzorgende IG - Thuiszorg Utrecht Stad

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Heb jij de Helpende diploma op zak en wil je graag in de thuiszorg werken en doorgoeien naar Verzorgende IG? Solliciteer direct!

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder in de stad Utrecht. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Voor onze wijkteams in Utrecht Stad zoeken we een enthousiaste en leergierige medewerker die het medicatiecertificaat wilt halen en hierna wilt doorgroeien naar Verzorgende IG!

Geen dag is hetzelfde en als jij ergens binnenstapt dan weet je precies wat er moet gebeuren. Dat jij het eerste aanspreekpunt bent voor mensen, maakt werken voor jou zo bijzonder. Je houdt ervan een praatje te maken en hebt oog en oor voor wat mensen eigenlijk bedoelen en nodig hebben. Je werkt met je hart, dat gaat bij jou vanzelf. Je vindt het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven, ook als ze kwetsbaarder worden. Je hebt je diploma Helpende op zak, kunt goed zelfstandig werken en schakelt je collega’s in op momenten waar jij signaleert dat dit nodig is. Herken jij jezelf hierin? Twijfel geen moment!

Wat neem je mee?
• Je bent in het bezit van het MBO diploma Helpende niveau 2 en je wilt graag verder leren;
• Je bent in staat om zelfstandig te werken en je verantwoordelijkheid te nemen;
• Je bent communicatief, sociaal vaardig en bent flexibel inzetbaar;
• Je hebt een verzorgd uiterlijk;
• Je kunt goed samenwerken met collega's en andere partners in de wijk;
• Je bent geduldig en stressbestendig.

Wat wij bieden:
Careyn is als een van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. De functie is ingedeeld in FWG 20 van de cao VVT. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Wij geven jou de kans om het medicatiecertificaat te halen en om je vervolgens in te schrijven voor de opleiding Verzorgende IG. Hoe leuk is het dat je deze kans krijgt?!

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Neem voor meer informatie contact op met Bojana Nasevska via b.nasevska@careyn.nl of via 06- 1358 7031.

Ja Ik solliciteer graag als Groei van Helpende naar Verzorgende IG - Thuiszorg Utrecht Stad