Groei van Helpende naar Verzorgende IG - wijkteams Goeree-Overflakkee

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Heb jij het Helpende diploma op zak, wil je graag in de thuiszorg werken én doorgoeien naar Verzorgende IG? Solliciteer direct!

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder op de Zuid-Hollandse Eilanden. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan wij klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Voor onze superleuke en gemotiveerde thuiszorg teams op Goeree-Overflakkee zoeken wij enthousiaste en leergierige collega's, die het medicatiecertificaat willen halen én hierna willen doorgroeien naar Verzorgende IG!

Geen dag is hetzelfde en als jij ergens binnenstapt dan weet je precies wat er moet gebeuren. Dat jij het eerste aanspreekpunt bent voor mensen, maakt werken voor jou zo bijzonder. Je houdt ervan een praatje te maken en hebt oog en oor voor wat mensen eigenlijk bedoelen en nodig hebben. Je werkt met je hart, dat gaat bij jou vanzelf. Je vindt het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven, ook als ze kwetsbaarder worden. Je hebt je diploma Helpende op zak, kunt goed zelfstandig werken en schakelt je collega’s in op momenten waar jij signaleert dat dit nodig is. Herken jij jezelf hierin? Twijfel geen moment!

Jouw profiel
• Je bent in het bezit van het MBO diploma Helpende niveau 2 en je wilt graag verder leren;
• Je bent in staat om zelfstandig te werken en je verantwoordelijkheid te nemen;
• Je bent communicatief, sociaal vaardig en bent flexibel inzetbaar;
• Je hebt een verzorgd uiterlijk;
• Je kunt goed samenwerken met collega's en andere partners in de wijk;
• Je bent geduldig en stressbestendig.

Dit mag je van ons verwachten
Careyn is als een van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. De functie is ingedeeld in FWG 20 van de CAO VVT. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Wij geven jou de kans om het medicatiecertificaat te halen en je vervolgens in te schrijven voor de opleiding Verzorgende IG. Hoe leuk is het dat je deze kans krijgt?!

Zuid-Hollandse Eilanden

Het uitgestrekte eiland Goeree-Overflakkee kent een sterke vergrijzing en je hebt dan ook veel ouderen als cliënt. Je helpt hen zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven, zodat ze het leven kunnen blijven leiden wat ze graag willen. Je bent daar vindingrijk in. Standaard oplossingen zijn er niet, dus je zoekt per cliënt uit wat de beste manier is. Je werkt volgens de pijlers van positieve gezondheid, wat betekent dat je veel verder kijkt dan alleen de aandoening. Je let ook op de sociale omgeving van iemand en betrekt zijn of haar wensen en verlangens. Je haalt het beste uit jezelf en dat wordt gezien en gewaardeerd! Het gebied kent 4 wijkteams van circa 20 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Er is regelmatig multidisciplinair overleg met de huisartsen, ergotherapeuten en fysiotherapie. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie mail, WhatsApp of bel gerust met Praktijkopleiders Bianca ten Hove via b.tenhove@careyn.nl of 06-13 767 669 of met Helen Goedendorp via h.goedendorp@careyn.nl of 06-20568176.

Heb je interesse? Stuur dan motivatie, in een bij jou passende vorm, en CV naar Bianca of Helen.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Groei van Helpende naar Verzorgende IG - wijkteams Goeree-Overflakkee