Opleidingsplaats HBO Verpleegkunde - Hoeksche Waard

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Als MBO Verpleegkundige ben jij de steun en toeverlaat voor je bewoners of cliënten. Je wilt nu graag doorgroeien om als HBO Verpleegkundige de rots in de branding in je team te worden. Bij Careyn bieden wij jou de mogelijkheid om deze volgende stap te zetten!

Wat ga je leren

Wij nemen je graag mee in onze organisatie en bieden je een werkplek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme van je collega’s. Tijdens je opleiding krijg je begeleiding van een gediplomeerd collega en een HBO praktijkopleider. Zij lopen letterlijk en figuurlijk met je mee en ondersteunen je in je leer- en ontwikkelproces.

Als HBO Verpleegkundige leer je om cliënten met hun zorgvraag en behoeften centraal te stellen. Je ontwikkelt je in het stellen van verpleegkundige diagnoses, het opstellen van een zorgplan en het bewaken en evalueren van de kwaliteit van de zorg.
Daarnaast richt je je op wat de cliënt wel kan. Je leert verpleegtechnisch handelingen zoals: injecteren, katheteriseren, wondzorg, etc. Je ontwikkelt je op het gebied van feedback geven en reflecteren.

Wat breng je mee

Als HBO Verpleegkundige sta je dichtbij je cliënten en kun je je goed in hen verplaatsen. Je neemt dagelijks zelfstandig beslissingen en komt met initiatieven. Doordat je proactief en recht door zee bent, is dat voor jou geen probleem. Voor het team en de samenwerkingspartners ben je de spil in de wijk. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan. Je bent enorm betrokken bij je cliënten en bent in staat om in samenspraak hun persoonlijke doelen te behalen.

Je bent in het bezit van het diploma MBO Verpleegkunde en BIG-geregistreerd of je bent een voltijd HBO student (derde of vierde jaars) die de overstap wil maken naar duaal (leren/werken). Daarnaast ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar, verplicht vanuit de opleiding, om praktijkervaring op te doen.

Dit bieden wij

  • Je start de opleiding in februari, maar komt natuurlijk meteen in dienst.
  • Careyn betaalt het lesgeld en studiemateriaal!
  • Reiskosten voor de opleiding kun je declareren.
  • Je hebt studieverlof afhankelijk van je contracturen.
  • Wij kijken samen met jou welke manier van studeren in je leven past.
  • Na het behalen van je diploma een salaris passend bij de functie HBO Verpleegkundige: FWG 50 (o.b.v. CAO VVT).
  • Een terugbetalingsregeling is van toepassing, bijvoorbeeld als je stopt met de opleiding en je nog geen diploma hebt.

Wat je verder nog moet weten

Voor deze vacature is er een selectieprocedure. Om aangenomen te worden op de opleidingsplaats, doorloop je eerst een instaptoets. Als dit lukt, is het zeer waarschijnlijk dat je de opleiding zal halen!

Zuid-Hollandse Eilanden

‘In de Hoekse Waard ben ben jij belangrijk. Je wordt gezien en gehoord zodat je je kwaliteiten goed kan inzetten’

Houd je van innovatie en verbetering, dan moet je in de Hoekse Waard zijn. In deze mooie groene omgeving kom je terecht tussen nieuwsgierige professionals die het leuk vinden om op allerlei manieren de zorgverlening in de wijk te verbeteren. De 8 wijkteams lopen echt voor de troepen uit met hun innovatieve aanpak.

Zo proberen zij de slimme medicijndispenser uit, zijn bezig met een teamtelefoon app en onderzoeken zij hoe een robothond kan helpen bij moeilijke gesprekken. Zij ontwikkelden een leernetwerk waarin een vaste plek is voor intervisie en gastlessen voor stagiaires, leerlingen en organisaties. Ook organiseren zij 2x per jaar symposia om deskundigheid te bevorderen en het gezellig met elkaar te hebben.

Voor jou persoonlijk is de Hoekse Waard dé plek om je te ontwikkelen. Je werkt weliswaar zelfstandig en baseert je op je eigen expertise en kennis, maar je team daagt je uit om samen mee te denken en kritisch te blijven op jullie werk. De sfeer is niet gericht op prestatie en productiviteit, maar op hoe jij als mens het beste uit jezelf kunt halen. Zodat je de cliënt kunt helpen in een volwaardig bestaan. De zorg bestaat tenslotte uit zoveel meer dan alleen wassen, kleden en steunkousen!

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail of WhatsApp met Elize Slingerland via e.geluk@careyn.nl of 06-12 494 773.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Opleidingsplaats HBO Verpleegkunde - Hoeksche Waard