Opleidingsplaats Verzorgende IG naar MBO Verpleegkundige - Hoeksche Waard

Opleidingsplaats (Werken/leren)

Als Verzorgende IG ben jij de steun en toeverlaat voor je bewoners of cliënten. Je wilt nu graag doorgroeien naar MBO Verpleegkundige om de rots in de branding in je team te worden. Bij Careyn bieden wij jou de mogelijkheid om deze volgende stap te zetten!

Wat ga je leren

Wij nemen je graag mee in onze organisatie en bieden je een werkplek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme van je collega’s. Tijdens je opleiding krijg je intensieve begeleiding van een gediplomeerd collega en een praktijkopleider. Zij lopen letterlijk en figuurlijk met je mee en helpen je in je leer- en ontwikkelproces.

Binnen de opleidingsplaats ga je veel leren zoals: hoe je kwaliteitsverbeteringen kunt doorvoeren en je het team kunt coachen. Ook het begeleiden van stagiaires, leerlingen en nieuwe collega’s hoort daarbij. Je gaat extra verpleegtechnische handelingen verrichten, zoals het verwisselen van een PEG sonde of het behandelen van complexe wonden. Je wordt verantwoordelijk voor de coördinatie van het gehele verpleegkundige zorgproces.

Jouw profiel

Als toekomstig MBO Verpleegkundige kun je goed omgaan met ouderen en je in hen verplaatsen. Soms is het nodig om zelfstandig beslissingen en initiatieven te nemen. Doordat je proactief en recht door zee bent, is dat voor jou geen probleem. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan. Je bent enorm betrokken bij je cliënten en bent in staat om samen met de cliënt de persoonlijke doelen te behalen.

Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG, MDGO VP, Ziekenverzorging of Verzorgende 3 AG met module 304. Daarnaast heb je zin om minimaal 24 uur per week, verplicht vanuit de opleiding, bij ons te komen werken.

Dit bieden wij

  • Je start de opleiding in februari of september, maar je komt natuurlijk direct in dienst.
  • Careyn betaalt het lesgeld en studiemateriaal.
  • Reiskosten voor de opleiding kun je declareren.
  • Je hebt studieverlof afhankelijk van je contracturen.
  • Na het behalen van je diploma een salaris passend bij de functie MBO Verpleegkundige: FWG 45 (o.b.v. CAO VVT).
  • Een terugbetalingsregeling is van toepassing, bijvoorbeeld als je stopt met de opleiding en je nog geen diploma hebt.

Wat je verder nog moet weten

Voor deze vacature is er een selectieprocedure. Om aangenomen te worden op de opleidingsplaats, doorloop je eerst een instaptoets. Als dit lukt, is het zeer waarschijnlijk dat je de opleiding zal halen!

Zuid-Hollandse Eilanden

‘In de Hoekse Waard ben ben jij belangrijk. Je wordt gezien en gehoord zodat je je kwaliteiten goed kan inzetten’

Houd je van innovatie en verbetering, dan moet je in de Hoekse Waard zijn. In deze mooie groene omgeving kom je terecht tussen nieuwsgierige professionals die het leuk vinden om op allerlei manieren de zorgverlening in de wijk te verbeteren. De 8 wijkteams lopen echt voor de troepen uit met hun innovatieve aanpak.

Zo proberen zij de slimme medicijndispenser uit, zijn bezig met een teamtelefoon app en onderzoeken zij hoe een robothond kan helpen bij moeilijke gesprekken. Zij ontwikkelden een leernetwerk waarin een vaste plek is voor intervisie en gastlessen voor stagiaires, leerlingen en organisaties. Ook organiseren zij 2x per jaar symposia om deskundigheid te bevorderen en het gezellig met elkaar te hebben.

Voor jou persoonlijk is de Hoekse Waard dé plek om je te ontwikkelen. Je werkt weliswaar zelfstandig en baseert je op je eigen expertise en kennis, maar je team daagt je uit om samen mee te denken en kritisch te blijven op jullie werk. De sfeer is niet gericht op prestatie en productiviteit, maar op hoe jij als mens het beste uit jezelf kunt halen. Zodat je de cliënt kunt helpen in een volwaardig bestaan. De zorg bestaat tenslotte uit zoveel meer dan alleen wassen, kleden en steunkousen!

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail of WhatsApp met Elize Slingerland via e.geluk@careyn.nl of 06-12 494 773.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Opleidingsplaats Verzorgende IG naar MBO Verpleegkundige - Hoeksche Waard