Stagiair VIG en MBO V intramuraal - Utrecht Stad

Stage

Stageplekken beschikbaar voor VIG en MBO-V intramuraal start september 2023!

Volg jij de opleiding voor VIG of MBO-V ben je opzoek naar een stageplek in de ouderenzorg? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Careyn Utrecht Stad!

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in de provincie Utrecht. Wij bieden zorg in zowel de intramurale als extramurale setting. Onze doelgroep bestaat uit ouderen die ondersteuning nodig hebben. De zorgvragen van onze cliënten zijn erg divers, bij de ene cliënt geef je medicatie voor diabetes, bij een andere cliënt verzorg je een wond. Ook hebben wij cliënten die ondersteund worden bij het omgaan met dementie of geef je samen met familie zorg aan een cliënt in de laatste levensfase. Dit kan bij de mensen thuis, in een verpleeghuis of in een kleinschalig wonen setting. Voor ons is de relatie tussen de bewoners en onze medewerkers heel belangrijk!

Onze kernwaardes zijn Nabij, nieuwsgierig, geborgen en bewust. We willen hoog scoren in de beleving van mensen: we worden gewaardeerd omdat we betrouwbaar, plezierig, professioneel en goed zijn. Daarbij richten wij ons op ontwikkeling. Wij willen namelijk dat je lekker in je vel zit en bieden je niet alleen een stageplek dat precies bij jou past, maar staan ook naast je om je te ondersteunen zodat je het beste uit je zelf kunt halen.

In je stage zal je de zorg rondom de cliënten begeleiden en steeds meer organiseren en coördineren. Gezondheidsproblemen worden door jou gesignaleerd en je bent aanspreekpunt voor cliënten en hun naasten. Je verleent zorg op basis van de zorgvraag en het zorgdossier van de cliënt. Je zal zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van de cliënt bevorderen voorlichting, advies en instructie geven. Ook zal je leren omgaan met crisissituatie en onverwachte situaties en kwaliteit van de zorg bevorderen.
Wat bieden wij?

- Een stagevergoeding;
- Tijdens je opleiding krijg je intensieve begeleiding van een werkbegeleider en een praktijkopleider. Zij helpen en stimuleren jou in je leer- en ontwikkelproces;
- Wij bieden extramurale en intramurale stageplekken aan maar bijvoorbeeld ook stageplaatsen op een leerafdeling;
- Careyn biedt veel doorgroeimogelijkheden. Hierbij kan je denken aan een BBL opleiding voor VIG, MBO-V, HBO-V maar ook gespecialiseerde opleidingen zoals de EVV, GVP en GVS of een traineeship tot bijvoorbeeld wondverpleegkundige of Manager.

Wat neem je mee?
- Je beheerst de Nederlandse taal goed;
- Je bent intrinsiek gemotiveerd;
- Je hebt een professionele werkhouding en je staat de cliënten correct en respectvol te woord;
- Je hebt een flexibele en leergierige instelling en bent oplossingsgericht;
- Je woont in het district Utrecht Stad of binnen een straal van 30 kilometer;

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag CV en een mail waarin je de volgende elementen aangeeft:

- Je opleiding en lesjaar.
- De school waar je de opleiding volgt;
- De stageperiode;
- Je lesdagen;
- Je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres);
- Waarom je graag stage wilt lopen bij Careyn.

Interesse?
Voor meer informatie kun je mailen naar één van onze Praktijkopleiders via praktijkopleiders.utrechtstad@careyn.nl.
N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Ja Ik solliciteer graag als Stagiair VIG en MBO V intramuraal - Utrecht Stad