Casemanager Dementie - Hoeksche Waard

Casemanager dementie

Sta jij met beide benen stevig op de grond en vind je het een uitdaging om mensen met dementie te begeleiden? Hou je ervan om geen dag hetzelfde te hebben en ben jij graag de spil in de samenwerking met andere specialisten rondom je cliënt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je te werken

Je komt in een organisatie die volop in beweging is. Careyn staat voor zorg op maat op de plek die de klant verkiest. Dit is bij cliënten met dementie niet altijd even gemakkelijk. Je werkt nauw samen met de wijkteams van Careyn en met andere zorg- en welzijnsorganisaties. Samen zorgen jullie voor veiligheid en begeleiden jullie de cliënt en zijn of haar netwerk vanaf de eerste vermoedens van dementie tot aan de laatste fase of tot opname. Als Casemanager Dementie werk je in een professioneel team van casemanagers en bouw je mee aan de professionalisering van casemanagement.

Het werkgebied is de Hoekse Waard. Een regio die bestaat uit veel dorpen net onder de rook van Rotterdam. Hier heersen vooral nog de rust en gezelligheid van het plattelandsleven. De mensen kennen elkaar en staan voor elkaar klaar.

De rol van de casemanager dementie

De problematiek voor mensen met dementie en hun mantelzorgers is complex en gaandeweg het proces neemt deze toe. Als casemanager breng je de zorgvraag in kaart, geef je voorlichting over het ziektebeeld en de mogelijkheden in zorg en welzijn. Je informeert en adviseert over mogelijkheden om praktisch en emotioneel met de ziekte om te gaan.
Voor de optimale afstemming en bemiddeling tussen de cliënt, mantelzorg en zorgaanbieders werk je organisatie overstijgend in de ketenzorg dementie. Zo zorg je er steeds weer voor dat de juiste zorg voor deze specifieke cliënten wordt georganiseerd.

Wat breng je mee


 • Je bent in het bezit van een diploma HBO Verpleegkunde of HBO Social Work, MW/SPH.
 • Je hebt affiniteit en kennis over dementie.
 • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen en overstijgend denken.
 • Je bent flexibel, je kunt snel schakelen en je aanpassen aan nieuwe situaties.
 • Je bent in bezit of bereid de post HBO opleiding casemanagement dementie te volgen.
 • Enthousiasme en relativeringsvermogen met een flinke dosis humor zijn ook belangrijk in deze functie.

Dit mag je van ons verwachten


 • Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen.
 • Een warm en deskundig team waarin je komt te werken, een uitgebreid inwerkprogramma en inwerkbuddy.
 • Regelmatige werktijden (geen avond en weekenddiensten)!
 • Het salaris is volgens CAO VVT schaal 50. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
 • Een arbeidsovereenkomst van een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • De opleiding casemanagement dementie conform de studiekostenregeling.

Zuid-Hollandse Eilanden

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse Eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken wij naar wat mensen nog wél kunnen: wij vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. Wij willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden wij ook belangrijk voor onze medewerkers. Wij laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen in je vak.

Als (aankomend) professional in de zorg kun je bij ons veel kanten op. Wij bieden wijkverpleegkundige zorg en thuiszorg, verpleeghuiszorg in diverse centra en geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Verder zijn wij gespecialiseerd in gerontologische psychiatrie en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg, want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature bel of Whatsapp met Anouk van der Meer, telefoonnummer 06-20 442 327.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'solliciteer direct'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Casemanager Dementie - Hoeksche Waard